- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa wersja apki Mój Orange - 4.0 (Android)
GrzeTom74 to jest ilość MB którą za swoją kasę możesz zrealizować, ma ważność tak jak połączenia wychodzące, wszystkim się to wyświetla, ponoć korzenie ma w Epoce gdzie nie szło kupić pakietu GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
irek6311 napisał: Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich i pakiet internetu > Orange Free na kartę ;)Internet z tego pakietu > ważność jest pokazywana < do kiedy.
A? Chodzi o ten pakiet .
Hm... W sumie to w takim pakiecie - jeśli poprawnie rozumuję - ważność rozmów/esemesów jest taka sama jak ważność pakietu internetowego , więc... Poniekąd data jest znana, co nie?
Przekażę jednak tę uwagę dalej . Zakładam, że taki układ/widok jest po prostu mało intuicyjny .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiktor w aplikacji mobilnej napakowane tych kółek, tak bez sensu bo grafika nie pokazuje + czy minus, skoro cyfry tylko to do tego termin ważności, więcej wtedy upakujecie i nie będę musiał na telefonie przewijać, ja lubię wygodę i schludność, apka spok ale napakowana za bardzo, mniej grafik a więcej informacji, będzie 5+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W istocie @Piotrekk85
to taka aktualka mająca za zadanie poprawić kilka bugów
Edit: dodatkowe info w pierwotnym poście .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
irek6311 napisał(-a):Wiktor w aplikacji mobilnej napakowane tych kółek, tak bez sensu bo grafika nie pokazuje + czy minus, skoro cyfry tylko to do tego termin ważności, więcej wtedy upakujecie i nie będę musiał na telefonie przewijać, ja lubię wygodę i schludność, apka spok ale napakowana za bardzo, mniej grafik a więcej informacji, będzie 5+
Właśnie - skoro podana jest wartość liczbowa to po co jeszcze ta wersja graficzna +/- pokazująca to samo ... choć teraz nic nie pokazuje 😁 ... termin obowiązywania pakietu - też ważny - jest schowany.
Jeśli podane są środki liczbowo to grafika niech pokazuje upływający czas ważności albo niech zniknie bo choinka to w grudniu będzie 😈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak na marginesie te kółko to ma pokazywać zużycie pakietu czy ubiegający czas danego pakietu? Przekombinowane to moim zdaniem, powinno być prosto i z treścią, by nie trzeba się było główkować co dana grafika oznacza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa wersja apki Mój Orange - 4.0.1 (Android)
Nowa wersja (4.0.1), działa równie słabo (i jest to dość delikatne określenie) jak poprzednia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
irek6311 napisał(-a):Tak na marginesie te kółko to ma pokazywać zużycie pakietu czy ubiegający czas danego pakietu? Przekombinowane to moim zdaniem, powinno być prosto i z treścią, by nie trzeba się było główkować co dana grafika oznacza.
Myślę, że ktoś wymyślił graficzne "kółko" a teraz myśli co ma wskazywać, bo na razie nic nie wskazuje poza wieczną szarością 😅
Ale dajmy im szansę hihi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki @GrzeTom74, @Anonim za te spostrzeżenia, uwagi i opinie . Nie omieszkam ich przekazać dalej...
A propos pytania: "te kółko to ma pokazywać zużycie pakietu czy ubiegający czas danego pakietu?" - to chyba zależy od tego, co prezentuje dany kafelek (jakiego pakietu on dotyczy). Jeżeli to jakiś pakiet minut (np. na połączenia ze stacjonarnymi) - to wtedy pokazuje on zużycie minut [widoczna jednostka: min], a jeżeli pakiet danych (np. 2 GB na 30 dni) - to wtedy prezentuje zużycie tych właśnie danych [widoczna jednostka: GB].
Natrafiliście na kafelek bez jednostki?