- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W MO 4.0.1 na Androida (7.1.1) wyświetlane jest niezgodne ze stanem faktycznym saldo dla umowy. Zużycie środków było wykonane 2-3 tygodnie temu więc nie ma mowy o tym że nie zdążyło się odświeżyć. FC i czyszczenia cache aplikacji nie pomogło.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pozdrawiam
Maciej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MO 4.0.1 Android - niepoprawna informacja o wykorzystanych środkach ponad abonament.
entrophy napisał(-a):W MO 4.0.1 na Androida (7.1.1) wyświetlane jest niezgodne ze stanem faktycznym saldo dla umowy. Zużycie środków było wykonane 2-3 tygodnie temu więc nie ma mowy o tym że nie zdążyło się odświeżyć. FC i czyszczenia cache aplikacji nie pomogło.
[screeny]....
@entrophy, a spróbuj dokonać odświeżenia, jak ja to robię na etapie dokonywania zmian w funkcjonowaniu NMO. Co prawda, aktualizuję tak usługi stacjonarne na koncie głównym, powiązanym z NO, ale działa skutecznie!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MO 4.0.1 Android - niepoprawna informacja o wykorzystanych środkach ponad abonament.
@Anonim Problem jest w aplikacji na Androidzie...
Wytłumacz mi co miałoby dać odświeżenie strony internetowej na komputerze z aktualizacją danych w aplikacji na Androida? Zresztą, jak już pisałem, usunięcie cache aplikacji na Androidzie nic nie dalo i efekt nadal jest taki sam. W NMO przez WWW jest dobrze, w MO na ANDROIDA jest źle.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@entrophy, z tego, co ja doczytałem, to aktualizacja Androida to podstawa. A tutaj podrzucam Ci po staremu i po nowemu dwa linki. Ten drugi czasem trzeba odświeżyć, bo to nowa "zabawka".
http://www.orange.pl/kid,4004239007,id,4004235661,title,Jak-wlaczyc-internet-w-telefonie-Android,hel...
https://www.orange.pl/omnibook/konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefon-1
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, @Anonim, Twoje wypowiedzi są kompletnie nie na temat i szkodliwe.
No naprawdę, twierdzisz że ustawienia dostępu do internetu mają wpływ na dane prezentowane w Mój Orange na Androida?
Skoro jesteś takim specem i dajesz świetne rady na temat aktualizacji Androida, powinieneś dojrzeć na screenach że telefon jest połączony z siecią i ma dostęp do internetu co widać na pasku stanu.
Nie każdy kto przychodzi na forum jest alfą i omegą. A Ty dajesz rady "jak włączyć internet w telefonie", "jak ustawić mms i sms w telefonie"... Współczuje osobie która trafi na ten wątek i przez to że jest problem z aplikacją na androida rozwali sobie ustawienia dostępu do internetu w telefonie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pozdrawiam
Maciej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@entrophy daj znać, czy przedstawiony w tym temacie problem już ustąpił...
Jeżeli jest już w porządku - to rozważ, czy któraś z udzielonych tutaj odpowiedzi, nie zasługiwałaby na zastosowanie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK. Dzięki za info zwrotne. A możesz jeszcze wymienić w tym temacie jakie usługi dodatkowe wykupiłeś wczoraj wieczorem?
(Rozumiem, że portal już poprawnie pokazuje stan ponad abonament, a apka - nie).