- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój Orange - liczba obsługiwanych numerów na jednym koncie
Witam
Przeniosłem do Orange kolejne numery. Niestety mam problem z Mój Orange, nie da się podłączyć do jednego konta kolejnych numerów, maksymalna ich liczba to pięć.
Obecnie są dwa abonamenty i trzy prepaidy, wszystko na jedną osobę (jeden numer klienta Orange, te same dane osobowe).
Jest jakaś możliwość, aby podpiąć wszystkie posiadane numery do jednego konta Mój Orange? Czy jestem skazany na rozrzucenie wszystkich kart na conajmniej dwa konta Mój Orange?
Z góry dzięki za pomoc.
P.S.
Taka sugestia - jeśli na jednym koncie Mój Orange na stronie www Orange jest podpięte kilka numerów w konfiguracji zarówno abonament jak i prepaid to po wpisaniu loginu i hasła w aplikacji Mój Orange w telefonie mogłyby się ładować wszystkie numery. Teraz prepaidy niestety trzeba dodawać w aplikacji "na piechotę". Importowane są automatycznie tylko te abonamengtowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na chwilę obecną jest możliwość obsługiwania na jednym koncie 5 numerów, pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli rozumiem, że nie mam co dzwonić pod infolinię teczniczną jak mnie konsultatnka z chatu wysyłała?
Na razie pięć? W takim razie jest szansa na obsługę większej ilość numerów w sesnownie niedalekiej przyszłości?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na komórce można każde z osobna.
Trwają obecnie beta testy nowego mój Orange (ale nie wiem czy jest taka opcja- nie zgłosiłem się na testy, podobno ma być widok wszystkich usług).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za informacje. Mam nadzieję, że nie będzie limitu bo skoro można rejestować dowolną liczbę kart SIM, mieć podpisaną dowolną ilość umów, a wspólne konto GB jest wtedy gdy wszystko jest podpięte pod jedno konto abonenckie, to nieporozumieniem jest rozbijanie tego wszystkiego na kilka kont. Nie ułatwia to zarządzania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z numerami z rachunku to jest najmniejszy problem. Zawsze pojawiają się wszystkie logując się na konto (w apce mobilnej). Gorzej jest z tymi nieszczęsnymi prepaidami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pathfinder Czy uważasz którąś z odpowiedzi w tym temacie za szczególnie pomocną? Jeśli tak oznacz ja jako rozwiązanie to pomoże innym użytkownikom szybko znaleźć pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przykto mi, ale nie.