- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konkurs promujący aplikację: "Moje hasło reklamowe, Mój Orange"
A to ciekawe, bo żadnego połączenia nieodebranego nie mam:))
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Ważna wiadomość sprzed chwili od Komisji konkursowej:
Najpóźniej dziś miały być wyniki 3 edycji, ale nie udało się dodzwonić do osoby, której hasło zdobyło iPhone'a. Tym samym, zgodnie z regulaminem (pkt. 7.6) traci ona prawo do nagrody i komisja zbiera się jeszcze raz, aby wybrać nowego laureata.
Wyniki bieżącej edycji zostaną podane, gdy Komisji uda się dodzwonić do nowego zwycięzcy, więc zapewne w ciągu 1-3 dni. Odbierajcie telefony, powodzenia! 🙂
@Artur dobrze by było gdyby jeszcze podano informacje o godzinach w jakich komisja podejmuje próby połączenia z laureatem i czy odbywa się to tak, że kolejne połączenia inicjowane są tego samego dnia - jak pamiętam w regulaminie jest mowa o przerwie "co najmniej 2 godzin" - więc można zmieścić się w jednym dniu ... dzwoniąc rano - w południe i wczesnym popołudniem lub nawet wieczorem... wszak niektórzy nie mogą odebrać w pracy, no i niektórzy pracują na zmiany 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komisja nie ma wytycznych co do konkretnych godzin dzwonienia, ale najpewniej to "przyzwoite" godziny, czyli typowe robocze 8:00-20:00.
Poza tymi, które nakłada regulamin - nie ma innych ustaleń co do dzwonienia, jednak Komisja to bardzo serdeczni ludzie, którym zależy, aby autor wybranego przez nią hasła otrzymał nagrodę, więc starają się pomóc dzwoniąc w różnych porach.
Update:
Zwycięzcy III etapu są już na stronie...
http://konkurs.mojorange.pl/3m.php
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 i znów się nam nie udało 😜 😜 Hehe pozdrawiam 🙂 Dla mnie liczy się jednak dobra zabawa 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):@Misiek62 i znów się nam nie udało 😜 😜 Hehe pozdrawiam 🙂 Dla mnie liczy się jednak dobra zabawa 🙂
@Anonim a skąd wiesz, że mnie nie ma na tej liście 😉 laureatów III etapu?
oczywiście, muszę potwierdzić
że
tym
razem
jednak
laureatem
też nie zostałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Komisja nie ma wytycznych co do konkretnych godzin dzwonienia, ale najpewniej to "przyzwoite" godziny, czyli typowe robocze 8:00-20:00.
Poza tymi, które nakłada regulamin - nie ma innych ustaleń co do dzwonienia, jednak Komisja to bardzo serdeczni ludzie, którym zależy, aby autor wybranego przez nią hasła otrzymał nagrodę, więc starają się pomóc dzwoniąc w różnych porach.
Update:
Zwycięzcy III etapu są już na stronie...
http://konkurs.mojorange.pl/3m.php
@Artur oczywiście, nie zakładałem inaczej niż dzwonienie w przyzwoite godziny...
Bardziej chodziło mi o to żeby podejmować próby połączenia w różnych porach, a pod presją nadchodzącego upływu terminu kolejnej tury ewentualnie skumulować te "różne pory" w jednym dniu. Skoro zapewniasz że te próby połączenia o różnych porach dnia są, to super.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysłałam zgłoszenie konkursowe ale nie mogę pobrać aplikacji bo nie mam smartfona nawet nie wiem czy poszło prawidłowo Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @emel, jeśli zobaczyłeś komunikat, że zgłoszenie zostało wysłane to poszło, ale w tym konkretnym konkursie wymagane jest posiadanie smartfona z aplikacją Mój Orange, więc niestety zgłoszenie nie trafi do Komisji 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szkoda ,że wygrywają osoby z dużych miast