- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konkurs promujący aplikację: "Moje hasło reklamowe, Mój Orange" (zakończony)
Update: ten konkurs został już zakończony 🙂
Przede wszystkim: wybaczcie nam, obecni użytkownicy aplikacji Mój Orange - ten konkurs jest przeznaczony dla osób, które jeszcze nie korzystają z aplikacji na co dzień. Dla obecnych użytkowników - przygotujemy coś fajnego w przyszłości 🙂
Kto może wziąć udział w konkursie?
- osoby, które korzystają z usług mobilnych i nie korzystają jeszcze z aplikacji Mój Orange na co dzień
Co można wygrać?
- 4 x 6 iPhone 6s 64 GB (edycje 1-4) oraz 2 x iPhone 7 128 GB (edycje 5-6)
- 18 smartwatchy Samsung Gear S2 Classic
Jak wziąć udział?
- pobieramy na telefon lub tablet aplikację Mój Orange (www.orange.pl/pobierzmojorange)
- logujemy się do aplikacji (za pomocą loginu i hasła lub przez szybki podgląd - autologowanie)
- wymyślamy hasło reklamowe promujące Mój Orange
- wypełniamy formularz zgłoszeniowy na stronie konkurs.mojorange.pl
Co 2 tygodnie komisja konkursowa wybiera 4 najfajniejsze jej zdaniem odpowiedzi i nagradza je odpowiednio 1 iPhone'm oraz 3 smartwatchami.
Najbliższe wyniki zostaną podane na stronie konkursu, w sekcji Nagrody.
W konkursie można wziąć udział wiele razy, ale w każdym etapie tylko raz (pod uwagę brana jest pierwsza odpowiedź).
Macie pytania? Śmiało zadajcie je w komentarzach pod tym postem 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konkurs promujący aplikację: "Moje hasło reklamowe, Mój Orange"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Przede wszystkim: wybaczcie nam, obecni użytkownicy aplikacji Mój Orange - ten konkurs jest przeznaczony dla osób, które jeszcze nie korzystają z aplikacji na co dzień. Dla obecnych użytkowników - przygotujemy coś fajnego w przyszłości 🙂
Kto może wziąć udział w konkursie?
- osoby, które korzystają z usług mobilnych i nie korzystają jeszcze z aplikacji Mój Orange na co dzień
Co można wygrać?
- 6 iPhone’ów 6s 64 GB
- 18 smartwatchy Samsung Gear S2 Classic
Jak wziąć udział?
- pobieramy na telefon lub tablet aplikację Mój Orange (www.orange.pl/pobierzmojorange)
- logujemy się do aplikacji (za pomocą loginu i hasła lub przez szybki podgląd - autologowanie)
- wymyślamy hasło reklamowe promujące Mój Orange
- wypełniamy formularz zgłoszeniowy na stronie konkurs.mojorange.pl
Co 2 tygodnie komisja konkursowa wybiera 4 najfajniejsze jej zdaniem odpowiedzi i nagradza je odpowiednio 1 iPhone'm oraz 3 smartwatchami.
W konkursie można wziąć udział wiele razy, ale w każdym etapie tylko raz (pod uwagę brana jest pierwsza odpowiedź).
Macie pytania? Śmiało zadajcie je w komentarzach pod tym postem 🙂
Trochę naciągane warunki. Jeśli klient Orange, z telefonem kupionym w Orange, to chyba ma zainstalowaną aplikację "Mój Orange", czy się mylę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdyby wszyscy klienci Orange korzystali z aplikacji to nie robilibyśmy takich konkursów, @Misiek62 🙂 Aplikacja jest zainstalowana tylko na niektórych z oferowanych przez nas urządzeń, no i każdy może używać telefonu kupionego "na wolnym rynku", więc sporo osób nie ma aplikacji w telefonie.
Dodatkowo, bardzo dużo osób ma zainstalowaną aplikację, ale z niej nie korzysta, bo nie wie o jej istnieniu i... po to jest ten konkurs - aby dotrzeć do osób, które jeszcze nie znają Mój Orange 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Gdyby wszyscy klienci Orange korzystali z aplikacji to nie robilibyśmy takich konkursów, @Misiek62 🙂 Aplikacja jest zainstalowana tylko na niektórych z oferowanych przez nas urządzeń, no i każdy może używać telefonu kupionego "na wolnym rynku", więc sporo osób nie ma aplikacji w telefonie.
Dodatkowo, bardzo dużo osób ma zainstalowaną aplikację, ale z niej nie korzysta, bo nie wie o jej istnieniu i... po to jest ten konkurs - aby dotrzeć do osób, które jeszcze nie znają Mój Orange 🙂
Rozumiem, hipotetyczny przykład, mam umowy na dwa numery - jeden używam ja, drugi żona - ona praktycznie nie korzysta z aplikacji "Moj Orange"... może wziąć udział w kokursie - promocji, poznać apkę, wymyślić hasło? Czy ma znaczenie, na kogo jest abonament, konto klienta w Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62, fajnie, że zapytałeś 🙂 Znaczenie ma nie "klient", a numer telefonu i jeśli masz kilka numerów zarejestrowanych na siebie to możesz zgłosić się do konkursu osobno dla każdego numeru 🙂
Przykład: jeśli na co dzień używasz aplikacji do sprawdzania stanu konta na swoim numerze, a ani Ty, ani Twoja Żona od dawna nie logowaliście się na jej numer (ponad 90 dni, bo tyle sprawdzamy) - możecie zgłosić się do konkursu numerem, którego używa Żona. Ważne, że dane osoby w zgłoszeniu powinny pokrywać się z danymi osoby, na którą zarejestrowany jest numer.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fajnie... 😄
To ja mam dwa telefony i mogę wysłać 2 zgłoszenia? Jeden używany przez żonę nie ma brandu , na moim kupionym "na rynku" jest PLAY. Co prawda aplikację zainstalowałem ale nie używam jej....
Pytanie: Jakiej "wielkości ma być hasło reklamowe? Ile max słów? liter?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jozefg, chodzi nie o to, na jakim urządzeniu zainstalujesz aplikację tylko o to, na jakie dane się logujesz 🙂
Jeśli wcześniej nie używałeś aplikacji mobilnej to świetny moment, aby zainstalować ją na obu telefonach, uruchomić ją, zalogować się i sprawdzić jak działa, a potem wejść na stronę konkursu i wypełnić formularz zgłoszeniowy. Skoro macie dwa numery to możecie dodać dwa pomysły w dwóch osobnych zgłoszeniach. Pamiętaj tylko, aby w formularzu podać dane osoby, na którą zarejestrowane są numery 🙂
Hasło reklamowe nie może być dłuższe niż 300 znaków. Podejrzewam, że jeśli będzie zaskakujące i oryginalne to najbardziej spodoba się komisji. Zwróć uwagę, że jest 6 etapów (info) i w każdym możecie dodać zgłoszenia - liczy się data wypełnienia i wysłania formularza 🙂
Trzymam za Was kciuki!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a): Skoro macie dwa numery to możecie dodać dwa pomysły w dwóch osobnych zgłoszeniach. Pamiętaj tylko, aby w formularzu podać dane osoby, na którą zarejestrowane są numery 🙂
Obydwa są zarejestrowane na mnie - żona używa a ja płacę... 😞 😛 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jozefg napisał(-a):
Artur napisał(-a): Skoro macie dwa numery to możecie dodać dwa pomysły w dwóch osobnych zgłoszeniach. Pamiętaj tylko, aby w formularzu podać dane osoby, na którą zarejestrowane są numery 🙂Obydwa są zarejestrowane na mnie - żona używa a ja płacę... 😞 😛 😄
@Jozefg To mamy tak samo, tylko nie mam pewności co do tych 90 dni na tym drugim numerze Teoretycznie możemy na oba numery... Z tego co piszesz to Ty masz większe szanse na oba, bo ja akurat dzisiaj sprawdzałem zużycie transferu via "Mój Orange" w telefonie.
- « Poprzedni
- Następny »