- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konkurs promujący aplikację: "Moje hasło reklamowe, Mój Orange"
@Anonim ważne żeby być dostępnym - czyli w "polu" z naładowaną baterią i dźwiękami na full 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I najlepiej wibracjami 🙂 Jeszcze raz życzę Ci z całego serducha powodzenia 🙂 Ja nie chce już iPhona 🙂 Chcę smartwatcha 😜 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):I najlepiej wibracjami 🙂 Jeszcze raz życzę Ci z całego serducha powodzenia 🙂 Ja nie chce już iPhona 🙂 Chcę smartwatcha 😜 😜
ha ha ha, ja chętnie przygarnę oba cuda - dla mnie i żony 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur możesz nam zdradzić czy komisja dzwoniąc do laureatów korzysta z numerów zastrzeżonych, komórkowych, czy stacjonarnych? Bo wiesz, niektórzy mogą mieć włączoną blokadę połączeń dla takich numerów.
Update. No i nie pamiętam, czy w regulaminie określono w jakich godzinach mogą być podejmowane próby połączenia, wiem tylko że między próbami ma upłynąć co najmnie 2 godziny i mają być podjęte 3 próby kontaktu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raczej z zastrzeżonego @Misiek62 nie dzwonią 😜 Piszesz że czakasz na telefon 😜 Oj bracie bracie 😜 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim jasne, że czekam 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Póki co wygląda na to, że wyniki będą dopiero w poniedziałek lub wtorek... A przy okazji... zdradzisz nam dlaczego 22.X to dla Ciebie ważna data? 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
Nie pamiętam czy to numer stacjonarny, czy służbowy komórkowy, ale zapewniam, @Misiek62, że agencja nie dzwoni z numeru zastrzeżonego, więc osoby blokujące takie połączenia nie muszą się martwić 🙂
Póki co wygląda na to, że wyniki będą dopiero w poniedziałek lub wtorek... A przy okazji... zdradzisz nam dlaczego 22.X to dla Ciebie ważna data? 😆
Dzięki za info @Artur.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jestem tutaj nowy, ale czytajac wasze negatywne opinie chcialbym was zapewnic ze mozna wygrac. Wlasciwie na poczatku tez nie bralem tego napowaznie, ale wymyslilem haslo i wygralem. Niestety zegarek, ale zawsze to cos:) Pozdrawiam i zachecam do wymyslania hasel!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyżby "Damian B. z Kraśnika"? 😄 Pozdrowienia dla lubelszczyzny, ja urodziłem się w Biłgoraju 😄
Dzięki, że się podzieliłeś, @Damian, zaglądaj do nas czasami 🙂
UPDATE:
Ważna wiadomość sprzed chwili od Komisji konkursowej:
Najpóźniej dziś miały być wyniki 3 edycji, ale nie udało się dodzwonić do osoby, której hasło zdobyło iPhone'a. Tym samym, zgodnie z regulaminem (pkt. 7.6) traci ona prawo do nagrody i komisja zbiera się jeszcze raz, aby wybrać nowego laureata.
Wyniki bieżącej edycji zostaną podane, gdy Komisji uda się dodzwonić do nowego zwycięzcy, więc zapewne w ciągu 1-3 dni. Odbierajcie telefony, powodzenia! 🙂