- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komunikat "wewnętrzny błąd komponentu" przy próbie dostępu do "Twoje aktywne usługi".
Przy próbie dostępu do aktywnych usług w nowym Mój Orange - sekcja "Umowy, urządzenia i usługi dodatkowe" - regularnie pojawia się błąd "Wewnętrzny błąd komponentu Twoje aktywne usługi. Naciskanie przycisku "Spróbuj jeszcze raz" nic nie daje.
Komunikat pojawia się i przy próbie dostępu do każdej z usług tv, internet etc.
Czy komuś udało się rozwiązać ten problem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komunikat "wewnętrzny błąd komponentu" przy próbie dostępu do "Twoje aktywne usługi&
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komunikat "wewnętrzny błąd komponentu" przy próbie dostępu do "Twoje aktywne usługi&
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim przecież wiesz dlaczego napisałem "podobno"... komunikat występuję od dość dawna, chociaż jego występowanie u mnie kojarzyłem z komponentami stacjonarnymi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za Wasze odpowiedzi!
No to nie są dobre wieści, ale przynajmniej wiem, że nie jestem sam z tym problemem 🙂
Trzymam kciuki za wydajną pracę personelu Orange! Fajnie jest zobaczyć, jakie są parametry usług, za które się płaci co miesiąc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przez WWW ja już nie mogę zalogować się do MO (starego) - system wymusza logowanie do nowego MO. Natomiast w aplikacji androidowej MO nie ma informacji, których szukam. 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@etemarek, jakie masz usługi, że nie masz wglądu z aplikacji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO na ten przykład 😉
Zainicjowałem usunięcie konta, może jak się wyzeruje i zacznie od nowa, to problem zniknie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pracują nad tym? 🙂
Właśnie otrzymałem ten komunikat w zakładce Analiza wydatków
Ile minęło od założenia wątku? Półtora roku?