- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Generalnie mam problem, ponieważ pod moim numerem telefonu jest zajerestrowany e-mail ktorego nie znam i niestety nie moge skonsultowac sie z nikim na czacie orange, bo nie pracuja w swieta ? Z tego powodu chciałabym wiedziec jakie informacje moze otrzymywac osoba, ktora ma zajerestrowany e-mail pod moj numer telefonu, bo naprawde mnie to zastanawia i niepokoi.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysylka maili nie jest jakimś problemem, ale dostęp do Twoich danych w appce, billingów, możliwość złożenia zamówienia - trochę już tak.
Zadzwoń na *100. Po weryfikacji kodem klienta lub innymi danymi zmienia Ci adres e-mail do logowania. A wtedy już reset hasła nie stanowi problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakie informacje mogą przychodzić na e-mail osoby, która ma podpięte pod nie konto orange?
Zależy jakie masz zgody. Na pewno mogą przychodzić powiadomienia o fakturach. Przez portal MO nie możesz zmienić emaila?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakie informacje mogą przychodzić na e-mail osoby, która ma podpięte pod nie konto orange?
Właśnie nie mogę, bo żeby zmienić e-mail muszę mieć dostęp do tego e-maila. Nie mogę się zalogować przez ten e-mail, co oznacza, że mam ograniczony dostęp do konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysylka maili nie jest jakimś problemem, ale dostęp do Twoich danych w appce, billingów, możliwość złożenia zamówienia - trochę już tak.
Zadzwoń na *100. Po weryfikacji kodem klienta lub innymi danymi zmienia Ci adres e-mail do logowania. A wtedy już reset hasła nie stanowi problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rychu3 w zależnosci jak masz ustawione konto, zgody i powiadomienia. Jeśli Ciebie to niepokoi, to znaczy, że masz powody i najgorsze chyba będą faktury, jeśli je otrzymujesz elektronicznej w na maila, bo tam są wszystkie dane osobowe.