@Anonim smaczaka mi robisz na te nowe, a wiesz, że nie mogę zobaczyć. Jeszcze około trzy tygodnie do rozwiązania moje sprawy z kontem. Usiedzieć na miejscu już nie mogę ![]()
@ketrasaArtur , ja to zrobiłem szybciej, bo w 12 dni...usunąłem i jestem znów ![]()
@Anonim ja nie mogę zrobić sam. Muszę czekać na Orange. Termin naprawy wyznaczony na połowę grudnia 2019r. Sam nic nie mogę obecnie zrobić.
Dzisiaj już tego banera nie ma na koncie. Ani prima aprilis też nie jest ![]()
Nie widziałem tego banera ani wczoraj ani dziś. Widuję ładniutkie cyferki 404
@Anonim mi smaka dalej robi na NMO, którego nie mogę zobaczyć ![]()
@ketrasaArtur , "Idzie nowe" to jak UFO, którego ponoć nieliczni widzieli, i zniknęło w czeluściach kosmosu. Mnie obiecali, że w październiku, potem wkrótce, a @Wojciech "nakarmił" nadzieją ![]()
@Anonim jednak udało się Tobie uwiecznić te UFO, więc jesteś jednym z tych nielicznych ![]()
Mam dziś dzień na memy, więc wrzucę obrazek ![]()
@Anonimnapisał(-a)@ketrasaArtur , "Idzie nowe" to jak UFO, którego ponoć nieliczni widzieli, i zniknęło w czeluściach kosmosu. Mnie obiecali, że w październiku, potem wkrótce, a @Wojciech "nakarmił" nadzieją
@ketrasaArtur , spojrzałem dzisiaj i uwieczniłem w smartfonie. Najpierw jednak w wujku Google wpisałem frazę "idzie nowe w orange" i mój pierwszy post z tego tematu wyskoczył mi na pierwszej pozycji
Nic dodać, nic ująć. UFO krąży w jednej i tej samej wersji dalej gdzieś w przestworzach ![]()