W aplikacji MO 4.0.2 po otwarciu zakładki Konta są dwie identycznie powtórzone poszczególne usługi:
Orange Love > wyloguj
- usługi mobilne - nr. usługi;
- nr.tel. komórkowego; O - przyciski
- drugi nr. tel. kom.; O
- usługi stacjonarne - nr usługi
- usługa tv - nr. usługi; O
- ICE dom; O
- telefonia voip nr. tel.; O
- neostrada i jej nr.; O
Koło każdej z usług jest kółko do oznaczania, czyli w sumie 12 kółeczek. Po co to komu? Jak klikam w pierwszym zestawie na konkretną usługę, to kliknięcie w kolejnym na tę samą, skutkuje takim samym podglądem. Można by jedno z nich usunąć, chyba że to kolejny błąd tylko u mnie.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Hm... A to nie jest może tak @Anonim, że zalogowałeś się w apce na dwie różne usługi, które są na tym samym koncie billingowym? ![]()
Możesz to sprawdzić?
Wyloguj się "ze wszystkiego" i później zaloguj tylko na jedną (!) usługę.
PS: wydaje mi się, że opisana w tym Pomyśle sytuacja powinna trafić do Pytań. Co Ty na to, by to przenieść?
A możesz zrobić screen/zdjęcie (bez indywidualnych numerów)?
@Piotrekk85, jak mnie na forum jeden uznał za niewiernego Tomasza, tak Ty będziesz następnym
Co na to wszyscy święci?![]()
Spójrz na godziny przewijania kolejnego screena.

Tylko na dziś tak ma być: bo masz love z komórką i komórkę oddzielnie.
Zgoda że potrzeba zmian.
Dla mnie samo usunięcie nie rozwiąże wszystkich możliwych kombinacji.
Mnie nie potrzeba dwa razy oznaczać tej samej usługi, by podejrzeć dwa razy to samo. Bezsens i wcale tak nie musi być. Już na PC jest to prostowane w zakładkach Mój Orange - Konto z usługami łączonymi > Umowa, urządzenia i usługi dodatkowe, gdzie po nowemu są wszystkie usługi. Te z Orange Love i współdzielone. Jeszcze nie jest to włączone w konto główne, do którego mogę wchodzić z zakładki na forum, bo jest przekierowanie na konto rejestracyjne NMO. Stąd nie widzę na podglądzie konta głównego jednej komórki, o której w innym miejscu pisałem. Ale już jest lepiej i to cieszy![]()
Musisz pójść do punktu Orange
@damian18054, a po co?
Hm... A to nie jest może tak @Anonim, że zalogowałeś się w apce na dwie różne usługi, które są na tym samym koncie billingowym? ![]()
Możesz to sprawdzić?
Wyloguj się "ze wszystkiego" i później zaloguj tylko na jedną (!) usługę.
PS: wydaje mi się, że opisana w tym Pomyśle sytuacja powinna trafić do Pytań. Co Ty na to, by to przenieść?
@Wiktor, dobrze, że kompetentna osoba odniosła się do problemu, który nie powinien zaistnieć. Nawet znam praprzyczynę tego zachowania. Oba konta miały taki sam komunikat, więc z obu się wylogowałem. Teraz jest ok. Dzięki![]()
@Wiktor, zróbcie coś z tym błędem
. Screenshots zamieniłem w wycinek i dopiero plik się wczytał.
@Wiktor, czyń swoją powinność-zgoda![]()
burebusek napisał:
(...) Teraz jest ok. Dzięki
(...) zróbcie coś z tym błędem
. Screenshots zamieniłem w wycinek i dopiero plik się wczytał.
Cieszę się, że jest już OK
.
Publikacja plików z rozszerzeniem *.png może nastręczać trudności. Wtedy warto taki plik przekonwertować do formatu *.jpg, np. za pomocą aplikacji Paint.