Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Nie wiem, czy umieszczam temat w odpowiednim dziale i czy nie było już podobnego tematu, a jeśli tak, to z góry przepraszam. Teraz przechodzę do rzeczy.
Chciałbym skontaktować się z doradcą z czatu technicznego Orange, ewentualnie z kimś z BOK, jednak gdy klikam opcję czatu w zakładce Kontakt, to przekierowuje mnie na czat sprzedażowy, a bot pisze, że w celu kontaktu z działem technicznym należy się zalogować do MO. Sęk w tym, że przez kilka lat nie korzystałem z mojego konta w MO, zapomniałem do niego hasła i nie mogę go odzyskać. Czy wobec tego istnieje jakaś możliwość uzyskania dostępu do czatu technicznego bez logowania do MO, czy pozostaje mi jedynie kontakt telefoniczny z BOK?
Z góry dziękuję za każdą pomoc i życzę miłego dnia.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
@Kaszeb94 niestety, pełna opcja czatu jest dostępna tylko po zalogowaniu. Więc inaczej bez odzyskania hasła dostęp do czatu tylko sprzedażowego.
Dostęp do MO jest przydatny. Warto, ba wręcz należy go odzyskać. Kontakt telefoniczny z BOK powinien to umożliwić.
@Kaszeb94napisał(-a)Sęk w tym, że przez kilka lat nie korzystałem z mojego konta w MO, zapomniałem do niego hasła i nie mogę go odzyskać.
Jeśli masz trudności z logowaniem:
Logowanie adresem e-mail:
Logowanie numerem telefonu komórkowego:
W przypadku jeśli skorzystałeś z opcji "wyślij ponownie" upewnij, że wpisałeś poprawny w kolejności numer kodu - ponieważ SMS-y z kodem są numerowane.
Pojawia się komunikat o wprowadzeniu błędnego numeru telefonu - upewnij się, że numer którym chcesz się zalogować jest w sieci Orange.
@Kaszeb94 niestety, pełna opcja czatu jest dostępna tylko po zalogowaniu. Więc inaczej bez odzyskania hasła dostęp do czatu tylko sprzedażowego.