- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak faktur
Nie, no w BOK powinna się dowiedzieć wszystkiego... @Magda88 ale jeśli chcesz bezkosztowo, to tylko czat. Natomiast jeśli jest, tak jak @Magda88 pisze w pierwszym poście, że jest to Orange Love, to jak to sobie @Piotrekk85 wyobrażasz inaczej, niż połączenie usług w jedno konto abonenta?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak faktur
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak faktur
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak faktur
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak faktur
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak faktur
Mam identyczny problem, podczas podpisywania umowy zadano mi pytanie W jaki sposób chciałabym otrzymywać fakturę .Wybrałam przez aplikacje.
Przez pierwsze 3 miesiące wszystko było w porządku do 10 każdego miesiąca wyświetlała się kwota faktury oraz forma jej opłacenia bardzo wygodna sprawa.
Niestety po upływie tego czasu faktury przestały przychodzić a tydzień po terminie otrzymuje sms-a z informacją o zaległej wpłacie. Dopiero wtedy wyświetla się numer konta oraz kwota do zapłaty z której jak wnioskuję wliczone są już odsetki za zwłokę.i Nie ,nie moge sama robic przelewu na podany nr konta gdyż kwoty sobie nie wymyślę A każdego miesiąca jest inna.
Do BOKu dzwoniłam i wszystko mialo juz byc w porządku. Niestety kolejny miesiac ,kolejnej faktury brak. Wychodzę przez to na osobę nierzetelną ktora miga się od płacenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak faktur
@Pa9, nie masz możliwości samodzielnie dokonać zmian? Klikasz w zakładkę MO z forum i na koncie MO zakładka druga-Faktury i płatności.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »