- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Aplikacja Mój Orange pokazuje tylko Pakiet danych w roamingu w UE - na Windows PHONE i ANdroidNa stronie mam:Pakiet GB za kodWażne doza 13 dni,
24.10.2017Pozostało34 GB - Pakiet danych w roamingu w UEWażne doza 12 dni,
23.10.2017Pozostało300 MB
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK. Słuszna uwaga. Apka nie pokazuje - jak to również inni w pozostałych tematach zauważyli - pakietów, które z kolei widoczne są z poziomu portalu... Sprawę przekażę dalej do osób pracujących nad jej rozwojem. A czy mógłbyś doprecyzować co to był za "Pakiet GB za kod"? To ten za awans może?
Bo jeśli tak, to "na kanwie" tego właśnie pakietu powstał pomysł @Misiek62 .
Na przyszłość zgłaszaj śmiało zauważone różnice do naszego BOK-u.
A przy okazji - może skorzystasz z przywileju...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange pokazuje tylko Pakiet danych w roamingu w UE - na Windows PHONE i ANdroid
@ciastex, większość problemów z aplikacjami rozpoczyna się od niewłaściwych konfiguracji. Jeżeli masz cierpliwość, to weź sobie porady ekspertów Orange do serca i cierpliwie wysłuchaj. To pierwszy i najistotniejszy szczegół, umykający posiadaczom sprzętu z usługami Orange.
https://www.youtube.com/watch?v=KdlUVeB2D5g
https://www.youtube.com/watch?v=1RBML8H0BV0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OK. Słuszna uwaga. Apka nie pokazuje - jak to również inni w pozostałych tematach zauważyli - pakietów, które z kolei widoczne są z poziomu portalu... Sprawę przekażę dalej do osób pracujących nad jej rozwojem. A czy mógłbyś doprecyzować co to był za "Pakiet GB za kod"? To ten za awans może?
Bo jeśli tak, to "na kanwie" tego właśnie pakietu powstał pomysł @Misiek62 .
Na przyszłość zgłaszaj śmiało zauważone różnice do naszego BOK-u.
A przy okazji - może skorzystasz z przywileju...