Aplikacja Mój Orange 5.x

ROZWIĄZANE

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2215
  • 7324
  • 73

Aplikacja Mój Orange 5.x

Wersją 5.134

Pojawiło się tło w gradiencie pomarańczowym. Lekko przebudowane górne menu na ekranie głównym. Na prepaidzie nadal nie działa odświeżanie przez przeciąganie w dół (na abo dziala) oraz pozycja Zarządzaj Bezpieczenstwem nadal prowadzi do komunikatu o błędzie. 

Pracuję w Orange
  • 40
  • 138
  • 2

Aplikacja Mój Orange 5.x

Dzięki @spiro za zgłoszenie. Przekazuje tematy do sprawdzenia i poprawy. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2280
  • 17515
  • 3

Aplikacja Mój Orange 5.x

@spiro , lepiej późno niż wcale😀 Czyli czasem ktoś z Orange tutaj zagląda, albo moderatorzy wywołują na zapleczu do tablicy😀

• 2215
  • 7324
  • 73

Aplikacja Mój Orange 5.x

wersją 5.135

Można zamykać banery reklamowe iksem w prawym górnym rogu @j131 

Screenshot_20251214_170052_Mj Orange.jpg

Nadal nie działa przeciąganie w dół na prepaidzie oraz Zarządzaj Bezpieczenstwem  prowadzi do komunikatu o błędzie, który z kolei prowadzi do uslug

• 2215
  • 7324
  • 73

Aplikacja Mój Orange 5.x

5.136

Pojawiło się animowane tło.

Nadal nie działa odświeżanie przez przeciąganie na prepaidzie.

W sekcji Zarządzaj brakuje mi numeru telefonu którym zarządzamy. Tak, wiem że jest on na ekranie głównym ale warto go powtórzyć i tu. Pomoże to osobom które mają wiele numerów.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 302
  • 1505
  • 6

Aplikacja Mój Orange 5.x

Warto poprawić wyświetlanie danych między aplikacją a stroną MO. Logując się w tym samym momencie, prezentowane dane z użycia Internetu się różnią.

Przykładowo:

Aplikacja MO: 288,53 z 300 (od razu na stronie głównej po zalogowaniu i w szczegółowym wykazie)

Strona MO: 289,03 z 300 na stronie głównej po zalogowaniu, ale poprawnie po wybraniu szczegółów podsumowania. 

I to nie pierwszy raz takie różnice w prezentowaniu danych. Może niuans, ale niech działa profesjonalnie 🙂 

• 2215
  • 7324
  • 73

Aplikacja Mój Orange 5.x

5.149.2

Nadal nie działa odświeżanie przez przeciąganie na prepaidzie.

Nie mogę znaleźć opcji zmiany taryfy na prepaidzie.

Pozycja więcej twoich usług prowadzi do listy numerów czyli tego samego co ikona z ludzikiem w lewym górnym rogu.

Pojawiła się pozycja pt twoja karta sim. Niestety nie dowiemy się tam czy karta jest kompatybilna z lte/5g