- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
A, iOS... No to nie wiem skąd on tam bierze to co wyświetla. Pewnie tylko z konta Orange może coś sciągnąć. To jednak inna aplikacja; różnice między tak samo nazywającymi się aplikacjami na iOS i Android są często bardzo duże.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
... A droga do forum wiedzie przez ikonkę telefonu w prawym górnym rogu ekranu głównego, gdzie mieści się sekcja kontaktu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
5.120
Musiałem zmienić telefon, teraz mam na pokładzie androida 13 - logowanie biometryczne działa bez problemu.
sekcja Zarządzaj Bezpieczeństwem na prepaidzie nadal prowadzi do komunikatu o błędzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@spiro , wersja Androida nie ma wpływu na działanie MO. Ja mam Androida 14 a też nie zawsze wszystko hula. To raczej kwestia tego, co masz "na pokładzie MO"😊 Od siódemki do teraz działo się u mnie wiele i wolałem webową wersję konta MO 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@bronzub tu się mylisz. Aplikacja na starszych wersjach androida możd wogóle nie zadziałać. Więc wersja Androida ma wpływ na działanie aplikacji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur jednak ta różnica musi być zazwyczaj dość duża, żeby coś nie działało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Panowie. Przecież wydawca aplikacji musi zadeklarować, z którym najstarszym SDK apka powinna działać. Oczywiście słowo " powinna" jest kluczowe, bo w praktyce różnie bywa. Apka może się różnie zachowywać, w założnkaci od modelu telefonu i wersji SDK / API.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArturnapisał(-a)@bronzub tu się mylisz. Aplikacja na starszych wersjach androida może wogóle nie zadziałać. Więc wersja Androida ma wpływ na działanie aplikacji
@ketrasaArtur , odkąd pamiętam, to na każdym etapie testowania, wymóg posiadania co najmniej wersji od 4 wzwyż, wymagał za każdym razem natychmiastowych aktualizacji i to dawało deweloperowi możliwość poprawy niedociągnięć. Zawsze narzekali Ci, co "siedzieli" na aplikacji MO bez aktualnej aktualizacji. Stąd nawet mi na siódemce działa tak samo, jak na A14. Aktualizacje są podstawą, a "bebechy" użytkownika mają wpływ na funkcjonalność. Wierzę, że ta AMA pokaże nie to, kto ma jaki telefon, a kto ma jakie usługi i czy aktualizuje na bieżąco wersję MO, która nie jest od razu dawana każdemu. kto z niej korzysta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Ooo! @atlas_cudow dowodnie pokazał, jak wiele zmieniło się od naszych testów MO (od czwórki). Już bez siódemki nie ujedziesz z appką 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@atlas_cudow mam androida 10 i od jakiegoś czasu nie działa już logowanie odciskiem palca . A w sklepie mam że aplikacja zgodna z moim telefonem ... no działa ale bez odcisków tylko pin