- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
@Ela12 umowa była podpisywana online, czy w salonie?
Jak miałem dostęp do umowy sąsiada, to ID było na pierwszej stronie. To są ważne dane, wiec powinny być zawarte w umowie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
@Ela12 z tego co się orientuję to nr ID przy przedłużaniu się nie zmienia, co do nowej (całkowicie) umowy to numery muszą być (trzy)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
@ketrasaArtur , Dokładnie tak samo uważam!! Umowa nowa była zawierana w Salonie. Ale nawet w starej Umowie zawartej on-line miałam wszystko co potrzeba.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
@Ela12 czyli te numery powinny być w umowie (tak jak podałem w Rozwiązano: numer ID Neostrady - Nasz Orange) jeśli ich nie masz to ktoś z BOKu (salonu) dał ciała nie drukując tego. Zdaje mi się że w kontakcie z infolinią (tel. lub czat) Maks powinien podać Ci ten numer lub nadać nowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
@Ela12 , słusznie, czy niesłusznie odsądzasz mnie od czci i wiary, że nabijam sobie. Sam sobie nabiłem guza i nic poza tym. Wziąłem w łapska stare papiery i jedynie czego nie mogę zweryfikować, to czy mam cały czas taki sam ID. Bo zgadzam się ze @slav72 z rozkminieniem trzech numerów. @agat13 też o tym wspominał, więc wg starej dokumentacji, moje ID Neostrady składało się z dwunastu cyfr. Biorąc więc pod uwagę rejestrację neo, te cyfry mają znaczenie. Szkoda, że są prace serwisowe, bo miałbym przynajmniej u siebie weryfikację. Na najnowszej umowie rzeczywiście ja też nie mam tego ID, tylko numer umowy z dopiskiem. Mniejsza z tym, nawtykałaś mi @Ela12 i burebusek kaja się przed Tobą. Zuch dziewczyna😀
Dopowiem, że u mnie było po kolei z aneksami, a nigdy nowa umowa, więc nic nie musiałem drugi raz rejestrować.