- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy faktura papierowa w neostradzie jest już płatna? Bo rok temu nic nie płaciłam a w tym roku już muszę płacić!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jedyne co -- to przy przejściu na fakturę papierową może zapłacić różnicę w opłacie aktywacyjnej (o ile ją płaciłaś). Aktywacja zwykle bywa niższa. Np. przy światłowodzie i umowie 2 letniej ta różnica to 199 zł. Na miedzi zwykle to mniejsza opłata albo jej nie ma.
Jak nie wiesz jak u Ciebie, sugeruję kontakt z BOK przez mój Orange lub infolinię 510100100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura papierowa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura papierowa
@darusia84 Sam otrzymuje fakturę papierową i nie place, którą otrzymuje od Orange(Neostrada) przysyłaną poczta.Pewnie tak jest za usługi mobilne @mabud73?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jedyne co -- to przy przejściu na fakturę papierową może zapłacić różnicę w opłacie aktywacyjnej (o ile ją płaciłaś). Aktywacja zwykle bywa niższa. Np. przy światłowodzie i umowie 2 letniej ta różnica to 199 zł. Na miedzi zwykle to mniejsza opłata albo jej nie ma.
Jak nie wiesz jak u Ciebie, sugeruję kontakt z BOK przez mój Orange lub infolinię 510100100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura papierowa
Mam umowę na Neostrade do 10MB/s (max możliwa u mnie). Nową umowe podpisuję w następnym tygodniu. No i przeważnie przy przedłużaniu umowy rodzice chcą by zostać przy fakturze papierowej ale nigdy nie płaciłam za to, a teraz na to wyglada że płatna...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura papierowa
Ew. w niektórych np. Superpromocji można zrezygnować bez kosztów (po miesiącu).
A w innych już nie.
Można też zostać i zlecić APU (automatyczne przedłużenie umowy) na 6 miesięcy - wtedy też będzie papier.
Kwestia tego co się opłaca i co dla Ciebie jest wygodne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura papierowa
darusia84 napisał(-a):Mam umowę na Neostrade do 10MB/s (max możliwa u mnie). Nową umowe podpisuję w następnym tygodniu. No i przeważnie przy przedłużaniu umowy rodzice chcą by zostać przy fakturze papierowej ale nigdy nie płaciłam za to, a teraz na to wyglada że płatna...
Jeżeli nie będzie problemem dla Rodziców, że Ty będziesz pilotowała e-faktury na maila(przy założeniu, że tak, jak ja mam dodatkowo abonament na komórkę), powinien być rabat za usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura papierowa
darusia84 napisał(-a):Czy faktura papierowa w neostradzie jest już płatna? Bo rok temu nic nie płaciłam a w tym roku już muszę płacić!
Kliknij w Poznaj korzyści z łączenia usług
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
faktura papierowa
Ale co ja moge jak rodzice chcą fakturę papierową i juz, jedynie na komorke mam e-fakture
Wszystkie umowy mam na mamę:
telefon stacjonarny - nigdy nie zmieniany
neostrada - co rok lub dwa podpisuje umowy
telefon komorkowy - za nie cały rok kończy mi się umowa
w tym jak sie pytałam panią czy mając tyle usług będzie jakiś rabat to powiedziała mi że nie
i teraz podpisuje umowe na dwa lata w neostradzie plus gadzet za 1zł za ok. 45zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2