- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wymiana na funbox 6 za darmo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 Tak, jak bierze się w umowie bezterminowej to każdy pakiet jest +10 zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 Ja mam rabat -10 zł z racji stażu. Rabat jest na 24 miesiące więc przy przejściu na umowę na czas nieokreślony rabat znika i obowiązuje normalna cena. Jak ktoś nie ma takiego rabatu to cena mu się nie zmieni.
Info z infolinii sprzed kilku dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@coo ja wiem że są rabaty, tylko nie są to rabaty jak to określasz "za staż"(nie ma czegoś takiego, jest to moje czwarte przedłużenie i nie ma opcji "rabat za staż"), są to rabaty za zgody marketingowe 5zł, za e-fakturę i płatności terminowe 5 zł, za voucher przy przedłużaniu umowy (ja taki ostatnio w styczniu dostałem) 5 zł. Chodzi mi o to że na umowie bezterminowej wszystkie opcje prędkości są +10 zł w stosunku do takich samych na umowie terminowej (niby niewiele, ale w okresie np. 24 miechów przy opcji 600 Mb to 4 miesiące gratis jakby nie patrzeć).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 W grudniu 2019 jasno konsultant mówił, że dostaję rabat 10 zł za to, że po prostu przedłużam umowę, że zdecydowałem się zostać z Orange. Zdjęcie poniżej. Rabaty za zgody marketingowe to inna sprawa.
Ten rabat 10 zł nie będzie już mi się naliczał jak przejdę na umowę na czas nieokreślony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@coo czyli jest to jak mówiłem wyżej voucher rabatowy za przedłużenie, w zależności czy masz 1 usługę (sam net) jest to 5zł, czy masz więcej usług (np. oferta łączona net+tv) to 10 zł, lecz nie jest to "rabat za staż".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 No ok, źle to nazwałem w pierwszej wiadomości. Nie "za staż" tylko za "przedłużenie" 😄
- « Poprzedni
- Następny »