- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam czy ktoś ma taki problem? Internet światłowodowy 300 mgb, pobieranie średnio 50mgb wysyłanie średnio 30 mgb strony odpalają się bez problemu a youtube.pl buferuje około 3 min. zanim się odpali i po chwili znów bufer... Dodam że wieczorami potrafi spaść transfer do 0.5 mgb pobieranie i 0,01 wysyłanie... Dramat, kiedy zgłosiłem sprawę to przyszedł koleś i skasował 39 zł bo niby coś żle ustawiłem w ustawieniach routera na swoim koncie, gdzie na swoje konto neostrady nie logowałem się nigdy wcześniej, ustawiali ją monterzy.
Koleś coś pozmieniał i działało około tygodnia w porządku a potem znów to samo. Dramat Czy ktoś coś poradzi?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, problem z Youtubem jest dosyć znany.
Czy problem występuje na przeglądarce Google Chrome ? Jeżeli tak, to spróbuj inne przeglądarki. Możesz też wyłączyć protokół QUIC w chromie. Zrobisz to wchodząc na "chrome://flags" i znajdując protokół QUIC. Daj znać czy pomogło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Supernova 300 mgb nie działa youtube
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę do BOK. Może warto też wyczyścić przeglądarkę z cookies.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
acidnb napisał(-a):Witam czy ktoś ma taki problem? Internet światłowodowy 300 mgb, pobieranie średnio 50mgb wysyłanie średnio 30 mgb strony odpalają się bez problemu a youtube.pl buferuje około 3 min. zanim się odpali i po chwili znów bufer... Dodam że wieczorami potrafi spaść transfer do 0.5 mgb pobieranie i 0,01 wysyłanie... Dramat, kiedy zgłosiłem sprawę to przyszedł koleś i skasował 39 zł bo niby coś żle ustawiłem w ustawieniach routera na swoim koncie, gdzie na swoje konto neostrady nie logowałem się nigdy wcześniej, ustawiali ją monterzy.
Koleś coś pozmieniał i działało około tygodnia w porządku a potem znów to samo. Dramat Czy ktoś coś poradzi?
Już wielokrotnie pisałem ze trzepa dopisać /ipv6 i wszystko działa prawidłowo na FTTH
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a co to jest to 10mgb?
MegaGigaBajtów
MiliGramoBajtów
MiliGigaBajtów
większej bzdury jeszcze nie czytałem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rafaello1231 napisał(-a):a co to jest to 10mgb?
MegaGigaBajtów
MiliGramoBajtów
MiliGigaBajtów
większej bzdury jeszcze nie czytałem...
jak chcesz błysnąć to się brokatem obsyp. Nie musisz się ****** o takie szczegóły. Nie pomogłeś w niczym. Bez odbioru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):
acidnb napisał(-a):Witam czy ktoś ma taki problem? Internet światłowodowy 300 mgb, pobieranie średnio 50mgb wysyłanie średnio 30 mgb strony odpalają się bez problemu a youtube.pl buferuje około 3 min. zanim się odpali i po chwili znów bufer... Dodam że wieczorami potrafi spaść transfer do 0.5 mgb pobieranie i 0,01 wysyłanie... Dramat, kiedy zgłosiłem sprawę to przyszedł koleś i skasował 39 zł bo niby coś żle ustawiłem w ustawieniach routera na swoim koncie, gdzie na swoje konto neostrady nie logowałem się nigdy wcześniej, ustawiali ją monterzy.
Już wielokrotnie pisałem ze trzepa dopisać /ipv6 i wszystko działa prawidłowo na FTTH
Właśnie to zrobił mi człowiek, kiedy był u mnie. Potem znów nie działało, nigdy nie logowałem sie nawet na konto neostrady.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej, problem z Youtubem jest dosyć znany.
Czy problem występuje na przeglądarce Google Chrome ? Jeżeli tak, to spróbuj inne przeglądarki. Możesz też wyłączyć protokół QUIC w chromie. Zrobisz to wchodząc na "chrome://flags" i znajdując protokół QUIC. Daj znać czy pomogło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej dzięki, rzeczywiście po wyłaczeniu tego w chromie youtube śmiga bosko. Wielkie dzięki w Boku mi o tym nic nie powiedzieli. Dalej pozostaje kwestia znikającego transferu wieczorami. Czy ktoś też ma problemy ze stabilnością?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A przy okazji: @acidnb, mógłbyś zweryfikować czy ten spowolniony transfer przypadkiem nie uruchamia się o jakiejś konkretnej godzinie? A może to losowe godziny?