- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Raport z instalacji FTTH - szczegóły.
@agat13 Jak coś będę robił w terenie to może wrzucę jakąś fotkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marderNie ukrywam, że byłoby fajnie, bo to jest spojrzenie od kuchni na to, co mamy w domach. Może warto wiedzę z cyklu "co i jak" rozpowszechniać? Żeby to FTTH nie było abstrakcją?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marderTej opcji nie ma, ale będzie...takie padło zapewnienie ze strony Ekspertów AMA...
Co sądzisz o przybliżaniu forumowiczom tej technologii?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 , @marder bardzo ciekawy temat poruszyliście, osobiście jestem za tym aby pojawiało się więcej informacji o technologii FTTH i to z pierwszej ręki, czyli od osób takich jak Wy. Lubię słuchać i czytać o nowinkach technicznych, oczywiście bardziej interesuje mnie wiedza praktyczna niż książkowa. Nie od dziś wiadomo że teoria swoje, a praktyka swoje i przeważnie rzadko idą w parze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72O tym właśnie myślałem...FTTH od kuchni i prosto na tyle na ile się da...Tak w praktyce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
My robimy FTTH dla Netii, Orange, oraz jakieś prace dla Miasta, Wojska itd. W POPC nie bierzemy udziału ale może coś tam wkrótce weźmiemy dla lokalnego operatora. Jak coś Was interesuje a będę umiał odpowiedzieć to napiszę. Ewentualnie na PW.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marder każda inicjatywa poszerzania naszych horyzontów technicznych jest cenna. Jeśli coś ciekawego znajdziesz do pokazania w celach poznawczych, zamieszczaj. Chętnie poogladamy. Sieć wszędzie jest podobna...
- « Poprzedni
- Następny »