- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przerywanie internetu w neostradzie
To muszą szukać w urządzeniach co są odpowiedzialne za sesję w twojej okolicy, inaczej problemu nie znajdą, bo na twojej linii nie sypie błędami w ogóle, jest stabilna jak skała.
Popytaj sąsiadów czy nie mają podobnego problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk-napisał(-a)Popytaj sąsiadów czy nie mają podobnego problemu.
Sąsiedzi ledwo ogarniają neta - ci co mają, reszta albo korzysta sporadycznie albo nie ogarnia technologicznie (sąsiadka). to wieś i rolnicy oraz napływowi mający tu sypialnię. żadnej sensownej informacji nie jestem w stanie wydobyć. Zdaje się, że mojej dalszej sąsiadce też przerywa ale ona jest tak rzadko w domu i tak bardzo się nie zna i boi, że dostaje palpitacji gdy zaczynam ją pytać o szczegóły :/. Ogarniam jej komputer bo ona się boi cokolwiek zrobić. "umie" tylko programy na których pracuje. Generalnie tu jest dramat bo nie ma kogo nawet skrzyknąć żeby wspólnie zawalczyć o neta: nikomu nie potrzebny lepszy niż jest 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimZ tego co piszesz to zastanawia fakt, czy przypadkiem cała karta nie ma takich samych objawów..?? Skoro nie linia i nie modem...a jak jeszcze na innym porcie będzie to samo? Wtedy zostaje męczenie o reklamacje do Utrzymania/Działu Technicznego Transmisji o weryfikację pracy karty na DSLAM-ie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13napisał(-a)@AnonimZ tego co piszesz to zastanawia fakt, czy przypadkiem cała karta nie ma takich samych objawów..?? Skoro nie linia i nie modem...a jak jeszcze na innym porcie będzie to samo? Wtedy zostaje męczenie o reklamacje do Utrzymania/Działu Technicznego Transmisji o weryfikację pracy karty na DSLAM-ie...
a mniej po chińsku? 😄
szukam innego kabla 😄 jedna firma kładąca kabel w - szumnie to nazwę "najbliższych okolicach" - kazała mi znaleźć 20 (!!!) chętnych do neta to się zastanowią nad pociągnięciem do nas 😄 😄 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim "tak naprawdę mając Play korzystam tylko z masztu Plusa." Play z Plusem się nie łączy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarynnapisał(-a)@Anonim "tak naprawdę mając Play korzystam tylko z masztu Plusa." Play z Plusem się nie łączy.
no to od niedawna bo jakiś czas temu żeby w ogóle móc rozmawiać musiałam wybierać z sieci plusa. od jakiegoś czasu nie zaglądam do wybierania sieci bo zasięg jest w miarę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można stwierdzić, że od dawna tak jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarynnapisał(-a)Można stwierdzić, że od dawna tak jest.
nie grzebię jak nie muszę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
15:15 czerwona lampka przy @ miga
rozłączenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimwyrazy współczucia... Mam nadzieję że się nie poddasz, IMHO reklamacje trzeba zgłaszać do skutku.