- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z połączenien ze stronami w Niemczech
@Piotrekk85wskaż mi osobę z Miasteczka Orange, kto mogła by mi pomóc.Chyba nie jest dobrą radą ,sugerowanie wizyty w miasteczku Orange. Jeśli podobno dawali radę w trudniejszych sprawach, to jaki problem odpowiedzieć na forum?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co do forum, ono powstało by to klienci dzielili się doświadczeniami z innymi klientami. W niektórych firmach na świecie to się sprawdza. Tutaj po części też.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85ja nie chcę ,żeby coś zostało załatwione po mojej myśli, tylko żeby usługa działała prawidłowo.Jeśli to forum zostało stworzone tylko po to przez Orange, żeby klienci sobie powymieniali doświadczenia to śmiem twierdzić, że firma Orange świadczy tylko usługi po to ,żeby wyciągnąć pieniądze od ludzi. I nic więcej.I zmieniam dział na Pogaduchy. A może w ogóle zmienię moją filozofię załatwiania spraw z firmą na bardzie sformalizowaną. Żadne forum, żadna pomoc od Orange, tylko walenie w w Orange jak w bęben.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kierus57napisał(-a)@Piotrekk85ja nie chcę ,żeby coś zostało załatwione po mojej myśli, tylko żeby usługa działała prawidłowo.Jeśli to forum zostało stworzone tylko po to przez Orange, żeby klienci sobie powymieniali doświadczenia to śmiem twierdzić, że firma Orange świadczy tylko usługi po to ,żeby wyciągnąć pieniądze od ludzi.
Dość karkołomne złożenie 🙂
A "wyciągać pieniądze", czyli zarabiać, to założenie każdej firmy, nieprawdaż? I forum w takiej czy innej postaci nie ma tu nic do rzeczy. Jak tu nikt nie pomoże, to nie ma wyjścia - musisz walić w bęben 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest też taki dowcip jak człowiek narzeka na Boga, że nie może wygrać w totolotka. Na koniec Bóg odpowiada by chociaż dał mu szansę i kupił kupon.
Na początku wątku, nawet nie sprawdziłeś czy sprzęt jest zależny od podłączonego sprzętu Orange czy nie. Poza tym warto też oczekiwać odpowiedzi od właściciela danej strony. Tu naprawdę przyczyn może być wiele.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
Na początku wątku, nawet nie sprawdziłeś czy sprzęt jest zależny od podłączonego sprzętu Orange czy nie. Poza tym warto też oczekiwać odpowiedzi od właściciela danej strony. Tu naprawdę przyczyn może być wiele.
Według mnie sprzęt był podmieniany https://nasz.orange.pl/t5/Internet-domowy/Problemy-z-połączenien-ze-stronami-w-Niemczech/m-p/98279/h...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85sprzęt był podmieniany na wspaniałego Funbox od również wspaniałej firmy. Efekt ten sam.Można zarabiać pieniądze i nie mieć klientów w głębokim poważaniu. Sam sposób obsługi klientów o tym świadczy. A wysyłanie Ciebie @Piotrekk85 do dyskutowania zamiast ludzi z Orange już jest jakąś manipulacją. Co możesz powiedzieć o działaniu światłowodu od Orange, skoro sam nie korzystasz z tej usług?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kierus57 już 4 strony dyskusji, przecież z netu można korzystać poprzez LTE i niekoniecznie z Orange, wątpię by problem rozwiązano, jeśli nie dotyka klientów biznesowych i 3/4 czy choćby 1/2 użytkowników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim@Piotrekk85gdyby Wam Panowie zablokowano wejście na stronę nasz.orange.pl lub innej waznej dla Was strony także uważalibyście za satysfakcjonujące rady typu: już 4 strony dyskusji, zmień dostawcę internetu lub korzystaj zamiast ze światłowodu z LTE ?Ale przede wszystkim płać, niezależnie od jakości usług.