- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z neostrada do 80Mb
Witam, cały czas mam problem z neostrada, nie ma prędkości, co chwile zrywa połączenie z routerem, zgłaszanie problemow nic nie daje, czy tylko ja mam takie problemy ze płace za internet którego nie mam ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie nie tylko TY 🙂 Oraneg standardowo ma all w 4 literach jak zawsze. Maja swoje 2 standardowe odp "przeciazona centrala" , lub "chwilowe problemy" ( ps u mnie te chwilowe trwaja 3 lata ale niestety nie mam wyboru 😞 brak zasiegu lte i inych operatorow u mnie ) Witamy w najgorszej firmie do jakiej moglas trafic. Jezeli mozesz uciekaj 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam @aga302
Na początek proponuję zainstalować sobie na smartfonie aplikację Mój Funbox, następnie użyć opcji "Napraw i optymalizuj". Sam od siebie dodam, że Neo 80 szału nie robi. u mnie dochodzi jeszcze TV, więc na zbyt wiele nie mogę liczyć...poza czekaniem na światło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@aga302 często najgorszym elementem w łańcuchu jest stara instalacja w domu. Radziłbym przegląd. Czy w domu jest jedno gniazdko ? powinien chodzić na pierwszym gniazdku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73napisał(-a)Sam od siebie dodam, że Neo 80 szału nie robi. u mnie dochodzi jeszcze TV, więc na zbyt wiele nie mogę liczyć...poza czekaniem na światło
Nie rozumiem, co ma znaczyć "szału nie robi"? Przy prawidłowej konfiguracji i przyzwoitych kablach (tak mam) masz te praktyczne 50-60Mb i doprawdy nie wiem po co by miał by mi być potrzebny światłowód, nawet gdybym miał jeszcze tv po kablu? No chyba, że potrzebny ci bardzo szybki upload...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@aga302, trochę więcej informacji jaki modem ? Zrywa połączenie na Wi-Fi i na kablu ??