- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie miałem obecnie internet stacjonarny i telefon stacjonarny.Zrezygnowalem z obu usług z powodu śmierci właściciela i podpisałem umowę na Orange Love(4 usługi).Obecnie od piątku nie mam internetu co w tym wypadku zrobić? Dzwonić po techników czy czekać ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jezeli zrezygnowales z neo i tel na podstawie aktu zgonu to nie ma co sie dziwic ze odlaczyli.
jezeli na siebie zamowiles usluge to powinni przyjsc monterzy aby te usluge uruchomic bo to usluga na nowym laczy (naked). jezeli nie przyszli to jak ma dzialac? ustaliles date instalacji uslugi? zadzwon do boku i podpytaj na kiedy masz miec instalacje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jezeli zrezygnowales z neo i tel na podstawie aktu zgonu to nie ma co sie dziwic ze odlaczyli.
jezeli na siebie zamowiles usluge to powinni przyjsc monterzy aby te usluge uruchomic bo to usluga na nowym laczy (naked). jezeli nie przyszli to jak ma dzialac? ustaliles date instalacji uslugi? zadzwon do boku i podpytaj na kiedy masz miec instalacje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love nowa umowa.
jeśli uważasz, że powyższa ↑ podpowiedź była dla Ciebie przydatna, to - śmiało! - zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.