- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love migracja z adsl na vdsl
Wg mnie dzięki niudolnosci tych z którymi zalatwiales ta umowę masz to co masz.
Sprawa jak najbardziej do wyprostowania.
@Arti_Kn_Pl można obejść okres tych 3 miesięcy z tym mobilem. Było komunikowane co w takich sytuacjach trzeba zrobic 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pawel1991222napisał(-a)Byl juz zalozony vdsl pare lat temu. Jak wroce do domu zamieszcze screena. Z tego co pamietam teraz pokazuje tlumienie jakos w okolicy 12. Do cenrali jest okolo 850-900 metrow kablami
U mnie jak zakładali vdsla, to miałem przy podpięciu 42Mb/s na speedteście, a potem jak zaczęli migrować osoby z bloku i okolicy na wyższe prędkości, synchro zatrzymało się na niecałych 30000Kb/s (po 2 latach), więc nawet na speedteście nie było 30Mb/s.. 🙂 Też miałem około 1km kablami do centralki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No ja rozumiem. Tylko biorac nowa umowe moge wziasc opcje vdsl. Nie dostaje zadnej wiadomosci ze nie ma mozliwosci technicznych. Tylko chcac migrowac kazde zamowienie jest unulowane
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A skąd wiesz, że technicy nie wystawią BMT po złożeniu nowego zamówienia jak zrobią wywiad środowiskowy? Jak nie będzie kart, to od razu zrobią BMT. Z Orange nie możesz się patyczkować, ja jak coś załatwiałem zapisywałem każdego konsultanta imię i nazwisko, wszystkie zapewnienia potem, jak nie chcieli zrobić, były odsłuchiwane, bo miałem dzień, godzinę i imię i nazwisko osoby, z którą rozmawiałem. Musi Ci takie coś wejść w krew niestety.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przy wyborze nowej umowy mogę wybrać Vdsl 80 Mbit, a przy probie zmiany opcji ( przedluzeniu ) jest tylko adsl 10 Mbit
- « Poprzedni
- Następny »