Nie dziala Neostrada

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 2
  • 0

Nie dziala Neostrada

Czy we Wrocławiu jest jakaś awaria Neostrady? Od 2h nie działa u mnie. Urządzenie zrestartowane - fun box, podłączenia sprawdzone. I nic. Telefon stacjonarny w Orange działa normalnie. Oczywiście w niedzielę nie mam gdzie tego zgłosić lub zapytać bo infolinia też nie działa.
15 ODPOW. 15
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Nie dziala Neostrada

@ania283Raczej nikt Ci na forum nie odpowie na twoje pytanie proponuje kontakt z BOK 510 100 100

• 3
  • 2
  • 0

Nie dziala Neostrada

Dziękuję. Od tego kontaktu zaczęłam ale konsultanci dzis nie pracują. Czyli muszę czekać do jutra.

• 3
  • 2
  • 0

Nie dziala Neostrada

Moze byc. U mnie nie dziala od wczoraj wieczora, konsultant powiedzial ze cos przepinaja i do 22 (wczoraj) powinno byc. Nie ma juz 2 dzien. Rejon wielkiej wyspy 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Nie dziala Neostrada

@ania283, błękitna linia 19393 nie działa w niedzielę? Działała.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32937
  • 39725
  • 1397

Nie dziala Neostrada

Infolinia dla klientów indywidualnych jest czynna całą dobę. Czat nie.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Nie dziala Neostrada

Tylko że zgłoszenie za pomocą tonowego wybierania na błękitnej linii (lektor) jest darmowe.

• 3
  • 2
  • 0

Nie dziala Neostrada

"BOK w dni swiateczne i niedziele pelni dyzur interwencyjny" - Nie mozna sie polaczyc z dzialem technicznym. Ale dzial handlowy dziala i odbiera 🙂

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32937
  • 39725
  • 1397

Nie dziala Neostrada

Skąd te info? Jeśli masz samą neostradę (bez usług pakietowych), to na większości terenów jest to usługa regulowana i technicy muszą naprawiać usługę również w święta (bez chodzenia do domów czy mieszkań).

• 3
  • 2
  • 0

Nie dziala Neostrada

Zapomniałam że jest coś takiego jak błękitna linia;) Więc po pół dnia dzwonienia z komórki pod 501100100 i rozmów wylacznie z automatem, pan w końcu odebrał na błękitnej linii. Przyjął zgloszenie-czas usunięcia usterki do 84h.