- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada rozwiązanie umowy z winy Orange
Ogólnie to trzeba do nich napisać. Ale wiadomo że czasami ludziom pomagają. Jak operator sobie sprawę olewa, to chyba jest jakaś instytucja pomagająca problem rozwiązać.
A jak tu nic nie pomoże to jeszcze jest rzecznik praw konsumenta.
Ja kiedyś już tak miałem raz że prędkość wysyłania spadła do zera i technicy nie umieli sobie z tym poradzić. Więc rozwiązałem umowę z ich winy i na 2 lata wziąłem Internet w Plusie.
U nich się męczyłem też bo limitów miało nie być, a były i musiałem uzupełniać sobie Play na kartę, a dodatkowo po około roku prędkość z 40 Mbit/s spadła do 6 (przy zewnętrznej antenie) z tego tytułu, że zdemontowali nadajnik który był blisko mnie.
Po 2 latach wróciłem do Orange i się okazało że prędkość może być do 20 Mbit. A teraz po nie udanej migracji do VDSL proponują do 10. Żenada.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
24 listopada po telefonie do Orande dostałem informacje że 30 listopada do godzi 14 zostanie naprawione , 30 listopada dzwonię po raz enty że napisze email do technika aby ustalić dzień naprawy no jaja jakieś w środę będzie 14 dni od kiedy neostrada nie działa .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie na dzień dzisiejszy brak Internetu 3 dzień. Mieli przełączyć do ADSL na powrót i cisza. Dziś według infolinii mija termin przełączenia.
Posiłkuję się Internetem LTE z Play na kartę i routerem Dlink dwr-921 który kiedyś kupiłem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »