- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► W temacie dodano etykiety: szybkość internetu, inne dot. internetu domowego - Moderator Wiktor ◄
Witam, mam problem z usługą neostrada. Prędkość łącza do 20mbps jednak obecnie wynosi max 4-9mbps. Kilka razy dziennie brak dostępu do internetu. Problem zgłoszony do obsługi technicznej. Pan przyjmujący zgłoszenie stwierdził, że to jest opcja do 20mbps i tak ma być. Na panelu funboxa wygląda to tak. Parametry ES i SES zwiększają się ciągle, ale według orange wszystko ok. Nie mam już sił do tej firmy. Modem, oraz reszta sprawdzona po mojej stronie wszystko działa dobrze. Chyba czas najwyższy zostawić do bagno i zmienić operatora. Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pit882 "Kilka razy dziennie brak dostępu do internetu" - i powiedzieli, że tak ma być??? Reklamuj do skutku, tak nie może być!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada do 20mbps
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada do 20mbps
Po kablu. Sprawdzony, wymieniony na inny, ten sam problem od tygodnia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pit882 "Kilka razy dziennie brak dostępu do internetu" - i powiedzieli, że tak ma być??? Reklamuj do skutku, tak nie może być!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada do 20mbps
A myślisz, że nie dzwoniłem. Tak i zapytał czy coś jeszcze i odłożył słuchawkę. Tak wygląda obsługa orange nie pierwszy raz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada do 20mbps
Obecnie to tylko telefon mi zostaje. Nawet forum wczytuje się tak, że szybciej to krew mnie zaleje. A wygląda to już tak.
Na dzisiaj to ja już lepiej dam sobie spokój, szkoda mojego czasu i nerwów. Miłego dnia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada do 20mbps
Witam, w końcu udało się Zawitał technik, stwierdził, iż występuje problem na łączu. Usunął usterkę. Tylko po co tyle nerwów i za każdym razem tłumaczenia tego samego problemu? Gdybym chciał z kimś pogadać, to na pewno nie z infolinią orange Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada do 20mbps
No i git! Nie powiedział co to za usterka była?
Ja kiedyś miałem podobny problem, w końcu monter wlazł na słup i poprawił dyndający kabel - gdy wiał wiatr to często zrywało połączenie 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada do 20mbps
U mnie był luz na kablach w skrzynce na elewacji bloku Cud, że jeszcze ona wisi Jeszcze trochę i ze starości sama odpadnie