- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, jaka jest kara za zerwanie umowy na internet domowy?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mieciel90 wejdź na swoje konto Mój Orange, w sekcji "Umowy i urządzenia" kliknij "Pokaż umowę" w menu masz "Pokaż karę za rozwiązanie umowy".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mieciel90 wejdź na swoje konto Mój Orange, w sekcji "Umowy i urządzenia" kliknij "Pokaż umowę" w menu masz "Pokaż karę za rozwiązanie umowy".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kara za zerwanie umowy
Znalazłem. Dramat. Kara za zerwanie będzie kosztowac praktycznie tyle ile normalnie będę płacił do końca trwania umowy co miesiąc... Szkoda bo orange moją okolicę olewa od lat, teraz pojawiła się opcja światłowodu od konkurencji, orange nie ma planów połozenia swojego swiatlowodu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kara za zerwanie umowy
@Mieciel90 no niestety nic na to nie poradzisz, takie są realia ☹️ (a już w ogóle jak do końca umowy długi okres).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kara za zerwanie umowy
Jestem z orange od tylu lat ze pamietam czasy idei i komórek z anteną. od 25 lat nie rozwineli łaczy i do dzis maks to 10/1 z nesotradą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kara za zerwanie umowy
A najlepsze jest to że orange kasuje mnie tyle samo co za swiatlowod 300Mb/s. Skandal.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kara za zerwanie umowy
@Mieciel90 przykre to jest że opłaty za tak marne prędkości są porównywalne do prędkości "światła".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kara za zerwanie umowy
@Mieciel90skoro jesteś tak długo z Orange to jakim cudem masz umowę terminową? I do tego taką drogą? Powinna już dawno przejść na czas nieokreślony albo, skoro podpisałeś lojalkę na dłużej to powinieneś przynajmniej mieć taniej... No ale co do wysokości kar to masz rację, to rozbój w biały dzień. Niestety w tej chwili praktycznie wszyscy operatorzy tak właśnie konstruują umowy terminowe, że ich zrywanie nic nie daje bo i tak trzeba zapłacić tak jakby się nie zerwało - dokładnie tak jak piszesz. Pozostaje współczuć. Ile jeszcze zostało Ci tej umowy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kara za zerwanie umowy
Pod tym samym adresem na drugiej linii był nam potrzebny internet i dlatego nowa umowa jest. Umowa do listopada 2022.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »