- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zmusić orange do wywiązania sie z umowy?
Proponuję sprawdzić kartę sieciową. Na światłowodzie 300 Mb/s żeby mieć taki wąski lejek to albo czas na wymianę laptopa albo coś na sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja jestem w 99% pewny, że to wina karty sieciowej w sprzęcie u @Kasia1964. Właśnie karty sieciowe, które są do 100Mb/s dają wynik w okolicach 95Mb/s na speedtestach. Może też być tak, że ma kartę sieciową 1Gb/s ale np. w ustawieniach jej zestawia tylko 100Mb/s. 1% zostawiam na wadliwy kabel ethernetowy od routera do komputera. 0% daje na problem z łączem.
Niestety @Kasia1964 nie chce albo nie potrafi podzielić się tutaj z nami wynikami z testów.
A wystarczy zrobić test certyfikowany na pro.speedtest.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk-napisał(-a)Ja jestem w 99% pewny, że to wina karty sieciowej w sprzęcie u @Kasia1964. Właśnie karty sieciowe, które są do 100Mb/s dają wynik w okolicach 95Mb/s na speedtestach. Może też być tak, że ma kartę sieciową 1Gb/s ale np. w ustawieniach jej zestawia tylko 100Mb/s. 1% zostawiam na wadliwy kabel ethernetowy od routera do komputera. 0% daje na problem z łączem.
Niestety @Kasia1964 nie chce albo nie potrafi podzielić się tutaj z nami wynikami z testów.
A wystarczy zrobić test certyfikowany na pro.speedtest.pl
Też tak obstawiam.
- « Poprzedni
- Następny »