- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, zamówiłem przez stronę umowę FunPack z Internetem 80mb/s, przy wyszukiwaniu pokazuje że jest dostępne 20mb/s i 80mb/s, przy wybieraniu umowy również piszę że jest 80mb/s, dzwonili też Orange - powiedzieli że wszystko jest w jak najlepszym porządku i że jest możliwość podłączenia 80mb/s, na piątek został zamówiony technik. Jednak jest pewna dziwna sprawa, żaden dom obok mnie nie posiada możliwości zainstalowania 80mb/s, istnieje tylko opcja 20mb/s (Sprawdzałem na stronie). Domy znajdujące się kilkaset metrów ode mnie już posiadają tę opcje. Powiedzcie mi jak to jest możliwe że mój dom jak taki rodzynek ma możliwość zainstalowania 80mb/s, a inne wokół nie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1) jest jakiś błąd we wstępnej weryfikacji, po to zjawia się technik by potwierdzić na 100%
2) zwolniło się miejsce na centrali na podłączenie VDSL a Twoi sąsiedzi o tym nie wiedzą
3) może sa jakieś inne uwarynkowania techniczne u Ciebie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1) jest jakiś błąd we wstępnej weryfikacji, po to zjawia się technik by potwierdzić na 100%
2) zwolniło się miejsce na centrali na podłączenie VDSL a Twoi sąsiedzi o tym nie wiedzą
3) może sa jakieś inne uwarynkowania techniczne u Ciebie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak to możliwe?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka