- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
We wrześniu miałam instalowany światłowód. Teraz robiąc porządki w papierach zauważyłam że mam protokół odbioru routera, z tym że to był mój prywatny, własny router. Od kilku dobrych lat przedłużałam umowę bez zamawiania nowego modemu. I co teraz? Miał ktoś taki problem?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
aramona85 napisał(-a):Wcześniej miałam neostradę i jakieś 10 lat albo i więcej przedłużałam umowę bez brania ich modemu.
Jedyny modem jaki pamiętam to taki mały, szary, ale to za czasów TP SA i taki rzeczywiście miałam
@aramona85 więc jeśli faktycznie podlegał on zwrotowi (ja tego nie wiem i nie twierdzę), to ten model powinien zostać zwrócony, a nie "zabrany" taki, którego Orange nie udostępniło... w tym zakresie faktycznie najefektywniej będzie złożyć reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Instalacja światłowodu - odebranie prywatnego routera
masz na mysli ze monter odebral od Ciebie twoj wlasny router? jedynie mogl od Ciebie zabrac funboxa czy liveboxa ale ten sprzet byl wlasnoscia orange.
na moje to protokół odbioru routera ale przez Ciebie 😉
co to za router byl?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, mój własny.
Był to najzwyklejszy modem Linksys Cisco WAG54G2. Wartość zerowa jednak, jak już miałabym komuś oddać to wolałbym wybrać komu 🙂
Mam 2 protokoły. Jeden - potwierdzenie przekazania sprzętu na funboxa, który teraz dostałam, a drugi - potwierdzenie zwrotu sprzętu - z wpisanym numerem seryjnym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@aramona85Jak można zabrać własny sprzęt ? Zadzwoń do BOK niech oddają ci router.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@aramona85 rozumiem, że przedłużałaś umowę bez wymiany sprzętu, ale czy do pierwszej nie dostałaś jakiegoś routera od Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wcześniej miałam neostradę i jakieś 10 lat albo i więcej przedłużałam umowę bez brania ich modemu.
Jedyny modem jaki pamiętam to taki mały, szary, ale to za czasów TP SA i taki rzeczywiście miałam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
aramona85 napisał(-a):Wcześniej miałam neostradę i jakieś 10 lat albo i więcej przedłużałam umowę bez brania ich modemu.
@aramona85 więc jeśli faktycznie podlegał on zwrotowi (ja tego nie wiem i nie twierdzę), to ten model powinien zostać zwrócony, a nie "zabrany" taki, którego Orange nie udostępniło... w tym zakresie faktycznie najefektywniej będzie złożyć reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taki to ja tez jeszcze mam ale ten twój powinien zostać w domu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O właśnie taki miałam. Dzięki za pomoc. Składam reklamację.
- « Poprzedni
- Następny »