- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
Witam, mam takie pytanie dotyczące hostingu na serwerze Neostrady. Parenaście lat temu była założona domena, strona internetowa. Teraz chciałbym ją usunąć, wręcz muszę. Zalogowałem się na konfiguracja.neostrada.pl, skasowałem wszystkie konta, domeny, serwery. Jest pusto, ale strona w internecie jest cały czas aktywna. Co można z tym zrobić? Zgłosić w Orange? Z góry dziękuję za pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
Muszę ją usunąć, aby nie była dostępna w internecie. Myślałem, że po wykasowaniu wszystkiego z konfiguracja.neostrada.pl strona zniknie, ale cały czas jest aktywna. No i nie mam zielonego pojęcia co tu zrobić 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
No właśnie gdybym miał możliwość to tak bym zrobił, ale po wykasowaniu wszystkiego z panelu konfiguracyjnego nie mam dostępu do serwera. Wykasowałem tam wszystko we wtorek, więc już trochę godzin minęło, a strona nadal aktywna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
Drugi trop to mam jeszcze czy nie korzystałeś z jakiś programów do tworzenia stron www gdzie na stałe są zapisane dane do hostingu? może taka aplikacja sama wrzuca ponownie kod?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
Na 100%. W konfiguracji była domena, serwer na login agent. Wszystko skasowałem, jest czysto. A jeśli chodzi o tą drugą opcje. Szczerze to nie mam pojęcia, nie ja to robiłem, nie wiem jakim programem. A jest jakieś rozwiązanie jakby było tak jak mówisz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hosting, domena
adres serwera FTP
login
hasło
Zainstaluj aplikację, która umożliwi dostęp do serwera przez FTP, np. FileZilla i spróbuj wejść do serwera przez aplikację i przez nią usunąć pliki.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »