- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FUNBOX6 prędkość internetu
@mtdk13 skoro inne urządzenia działają poprawnie, to wina konsoli
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W sumie to faktycznie musi coś być z konsolą bo innej opcji nie ma , dzięki za pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mtdk13wiem że karta w PS4 jest 1Gbps i że kabelek nie jest całkiem zepsuty bo na kompie działa OK. Ale i tak wszystko wskazuje na wadę tego połączenia - czyli albo kabelek albo gniazdko "nie styka". Miałem taki kabelek który z jedną parą urządzeń spinał się tylko na 100Mbps a z inną na 1000Mbps więc wiem na 100% że takie cuda są możliwe. Jeśli możesz to zmień kablek, jak nie pomoże to uwierzę że to nie jego wina. Gniazdko w PS4 też na pewno można tak uszkodzić żeby działało "na pół gwizdka" - nie napisałeś czy mu się dokładnie przyjrzałeś czy nie.
Wobec tego nadal obstawiam kabelek albo gniazdko w PS4.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mtdk13napisał(-a)W sumie to faktycznie musi coś być z konsolą bo innej opcji nie ma , dzięki za pomoc.
@mtdk13 nie mając pewności co jest przyczyną problemu niepotrzebnie oznaczasz temat jako "Rozwiązanie" , to może wprowadzać w błąd inne osoby szukające pomocy z podobnym problemem. Owszem oznacz rozwiązanie gdy już będziesz znał przycznę i uda Ci się usunąć usterkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mtdk13 podpytam, udało Ci się ustalić/wyeliminować przyczynę kłopotów z prędkością neta?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »