- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Długi okres oczekiwania na założenie internetu.
patrząc na to co mam u siebie, to takie rzeczy już mnie nie dziwią 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJA Wiesz to jest taka czysta gdybologia. Ja piszę Ci jak to jest realizowane w praktyce bo na to są instrukcje, wytyczne operatora a nawet kursy i szkolenia dla podwykonawców. Jeśli coś zostało źle wykonane to musi zostać naprawione. A kto zawinił i na jakim etapie to już tutaj tego nie rozstrzygniemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możecie mi Panowie zdradzić czy jeśli ta wizyta (05.07) została ustalona przez reklamacje to jeśli znowu nie przyjdą to co wtedy mi pozostaje zrobić? To pierwsza reklamacja. Jak mi powiedzieli o jakiejś eskalacji to spodziewałem się odezwu od razu, a tu nic. Czy reklamację i eskalację w Orange są tak jakby ich nie było?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PaluszegNiestety do tego terminu nic nie zrobisz. Odnieść się możesz do czynności wykonanej, bądź nie...Nie możesz wnioskować, że nie przyjdą i tego reklamować 🙂
Co zrobić, gdy nie przyjdą? Pierwszymi symptomami będzie brak kontaktu przed wizytą ze strony obsługi (potwierdzenie terminu przez infolinię) i monterów. Monterzy nie mogą przyjść "z marszu". Muszą potwierdzić instalację przed...
Jak się nie pojawią, pomyślimy co dalej 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A więc Panowie, co teraz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Paluszeg Teraz trzeba ich przyjąć, a wcześniej dopytać się o datę na umowie mówiąca o rozpoczęciu świadczenia usługi w komplecie. Najlepiej podczas potwierdzania umawia ej wizyty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Paluszeg tak jak mówi @agat13 , przyjmij technika(ów) niech zamontują i uruchomią usługi, na koniec dostaniesz papiery do podpisu - sprawdź datę rozpoczęcia świadczenia usługi łączonej. Miejmy nadzieję że to koniec Twojej batalii i wszystko będzie już grało, oczywiście informuj nas o postępach. Powodzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ale przecież nadal nie ma pionów w bloku.. cały czas ta sama sytuacja... nie zrobił, bo pionow nadal nie bylo..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Paluszeg może technicy przyjdą i pociągną z piwnicy z głównej skrzynki do Ciebie instalację (w końcu od tego są 🤔).