- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciągłe zrywanie połączenia, utrata pakietów oraz duży ping VDSL 80mb/s orange neostrada
A masz w loginie dopisek na końcu /ipv6 czy bez?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciągłe zrywanie połączenia, utrata pakietów oraz duży ping VDSL 80mb/s orange neostrada
Pokaz przez cmd ping -t wp.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam dopisane /ipv6 w loginie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usun te /ipv6 z loginu i sprawdź po tym ping i obserwuj czy dalej rozłączać będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety ale różnica pingu jest marginalna w grach zaledwie 3-4 pingu a na tsi'e 2-3.
Jeżeli chodzi o rozłączenia to aktualnie nie miałem jeszcze żadnego tylko niestety znowu szybkość pobierania zsynchronizowała się o mniejszą wartość i to mnie trapi 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samo się zrestartowało czy ty zrestartowałeś? Jak ci tak dużo razy samo restartuje, to zgłoś to w końcu 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wtedy spadła ta szybkość kiedy kazałeś mi usunąć ipv6 z loginu przez co modem sam się zresetował.
Dziś jeszcze mnie nie wywaliło i mam nadzieje że nie wywali inaczej będę skazany dzwonić i zgłaszać problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aha, jak ja usuwałem dopisek u siebie kiedyś to mi nie restartowało funboxa, chyba, że tak działa teraz nowy ich soft. Pokaż teraz ping do wp.pl.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś