Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak polaczenia


Poziom 12, Recenzent
  • 10
  • 10
  • 0

Brak polaczenia

Witam ponieważ mam problem z internetem. Internet dziala wszystko youtube ect, ale gdy chce wejsc do gry cs:go lub wejsc na serwer discord nie dziala jakby nie bylo uploadu. Nizej z speedtest.pl komunikat

 

Ping
b/d
Download
predkość pobierania
b/d
Upload
prędkość wysyłania
b/d

 

 
Podczas pomiaru wystąpiły błędy połączenia z Internetem lub z serwerami testowymi. Zalecamy ponowne wykonanie testu.
14 ODPOW. 14

Poziom 12, Recenzent
  • 10
  • 10
  • 0

Brak polaczenia

Oczywiscie jestem po rozmowie z konsultantem ale to nic nie pomoglo ;/ bylo zmieniane ustawienia ect i nic. A dzien wczesniej jakos o 14 jakby wogole nie dzialal @ swiecila sie na czerwono potem pomarancz i internet wrocil na minute i potem tak ciagle dopiero dzis kolo 4 w nocy zaczal dzialac a nic nie bylo ruszane i chcialem dzis uruchomic mecz w grze i nie moze wyszukac mi serwera. 


Poziom 36, Guru *
  • 4904
  • 10565
  • 187

Brak polaczenia

@Wraith123Sprawdź jaki masz wpis w loginie usługi  w menu modemu (adres 192.168.1.1 z przeglądarki). Jeśli kończy się /IPv6 to pop prostu to usuń. Wymusisz wtedy logowanie do adresu IPv4 i może to to jest problemem. To migotanie diody to mógł być restart po upgrade softu. Powiedz też jaki to modem , jaka usługa...i jaki nr softu


Poziom 12, Recenzent
  • 10
  • 10
  • 0

Brak polaczenia

Na infolini mi to kazali wykonac i to nic nie dawalo


Poziom 12, Recenzent
  • 10
  • 10
  • 0

Brak polaczenia

@agat13 Livebox FTTH v2
Neostrada do 10Mb
a numer softu w sensie?


Poziom 36, Guru *
  • 4904
  • 10565
  • 187

Brak polaczenia

@Wraith123Jak wejdziesz na ten adres i zalogujesz się na modem to znajdziesz info na temat softu, parametrów liniowych (zakładka DSL) i ten login w (zakładce połączenie z Internetem). Pokaż DSL w screenach bez danych konkretnych-osobowych


Poziom 12, Recenzent
  • 10
  • 10
  • 0

Brak polaczenia

@agat13 Screen z dsl: ustawilem rowniez login bez /ipv6

Wraith123_0-1621269329282.pngWraith123_1-1621269383984.png

 

 


Poziom 36, Guru *
  • 4904
  • 10565
  • 187

Brak polaczenia

@Wraith123Parametry wyglądają na ok. Tylko te błędy...za dużo. Jak po przestawieniu na IPv4?


Poziom 12, Recenzent
  • 10
  • 10
  • 0

Brak polaczenia

@agat13  speedtest to samo wyswietla a te bledy sa juz po przestawieniu na ipv4


Poziom 12, Recenzent
  • 10
  • 10
  • 0

Brak polaczenia

Wraith123_0-1621270902570.png

 

Wraith123_0-1621270537436.png

@agat13 

 

________________
* Zakryto dane prywatne – moderator Kinga