- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Automatyczne przedłużenie umowy internet z telewizją czy jest wciąż aktualne?
"Z końcem roku kończy mi się umowa w ramach Prostej promocji Neostrady i Telewizji"
Założyłem, że będzie to ostatni dzień grudnia, chociaż to założenie nawet jeśli mylne to nie zmienia tego, że w nowym roku już 6m APU, autorce tego tematu nie wpadnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pozostałe zapisy umowy pozostają bez zmian. Dowiem się co w tej sytuacji, którą opisałeś i dam znać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic mi na ten temat nie wiadomo, a sam też mam jedną paczkę usług właśnie w APU. Jeśli coś dostanę to się podzielę tym tutaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam w §2 umowy OL zapis w pkt.3, że po okresie na jaki umowa została przedłużona,tj. po 6 miesiącach, każdorazowo będzie ona przedłużana na kolejny-(wytłuszczone)-czas określony 6 miesięcy. Więc APU jak najbardziej będzie działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
prawda jest taka ze ta konsultantka nie ma pojecia o swojej pracy 😉
jezeli masz w umowie zapisane ze po 24 mc umowa przechodzi w APU to taki tryb bedzie Cie obowiazywac.
umowy zawarte od 19 listopada br maja zawarty zapis ze po okresie promocyjnym umowa przechodzi na czas nieokreslony zachowujac te sama cene co w ostatnim miesiacu promocji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A chodzą słuchy, że w okresie świąteczno-noworoczno-świętotrzechkrólowym mają być wysyłane jakieś pisma do klientów z umowami przed 19.11 (by nikt ich nie czytał dokładnie). Ile w tym prawdy to nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartłomiejnapisał(-a)"Z końcem roku kończy mi się umowa w ramach Prostej promocji Neostrady i Telewizji"
Założyłem, że będzie to ostatni dzień grudnia, chociaż to założenie nawet jeśli mylne to nie zmienia tego, że w nowym roku już 6m APU, autorce tego tematu nie wpadnie.
Tak umowa kończy się z dniem 31 grudnia, z dyskusji wynika, że z dniem 1 stycznia wyłączenie usługi mi nie grozi, tylko przechodzę na 6m APU ewentualnie na czas nieokreślony z miesięcznym wypowiedzeniem (są rozbieżne zdania). Dobrze myślę? Napiszę szczerze ja i tak zostanę w orange bo mieszkam na wsi i raczej lepszej jakości internetu nie będę miała niż z orange, ale po co płacić więcej za to co obecnie mam, i dochodzi kwestia, że zastanawiam nad przejściem z telewizji satelitarnej na IPTV (nie wiem czy aby wyjdę korzystniej na jakości obrazu), a za radą pana u którego z wraz tatą załatwialiśmy cesję, najlepiej poczekać do czerwca, bo wówczas wychodzi umowa pakietu daw. Witaj HD. Podsumowując zarówno 6 APU, czy też przedłużenie na czas nieokreślony na obecnych warunkach mnie zadowoli. Najgorzej obawiałam się tego, że wkroczę w Nowy Rok bez internetu i telewizji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś