Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

0202122 błąd połączenia

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

0202122 błąd połączenia

@pablus Ja mam neo 10Mb/sek. Windowsy xp, klawiaturę z cyrylicą i na dodatek serwerową... włókno o 1 km ode mnie...(chociaż w garażu mam 150m 8J)

Jestem pół dynozaurem?

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

0202122 błąd połączenia

@pablus ponieważ masz Neostradę, to może połączenie dial-up jest blokowane. Na jednej linii raczej nie da się mieć dwóch usług internetowych. Przynajmniej tak jest z neostradą, może to dotyczy pozostałych usług internetowych. Jak chcesz testować, to najlepiej sprawdzić na linii bez Neostrady.

pablus
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

0202122 błąd połączenia

@agat13 a cyrylica rosyjska, grecka czy jaka, bo cyrylic wiele jest

@ketrasaArtur no właśnie nie - sprawdzałem to w miejscach gdzie nie ma neo (linia tel jest aktywna).

muszę dokładnie sprawdzić sytuację...modemy są na pewno dobre - zresztą mała szansa by 5 na 5 modemów było zepsutych.

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

0202122 błąd połączenia

@pablus Chyba mołdawska, bo jak zdegustowalem tamtejszy trunek, to jakoś lepiej mi szło rozpoznawanie znaków

Highlighted
pablus

0202122 błąd połączenia

to chyba, że grażdanka, bo obecnie w Mołdawii, podobnie jak w rumunii używa się alfabetu łacińskiego

a sprawdzę jeszcze połączenie na starym komputerze z wbudowanym modemem i wtedy zobaczę

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

0202122 błąd połączenia

Dial-up w Orange działa na POTS, w cenniku neo (naked BB) nawet nie ma takiej opłaty.
pablus

0202122 błąd połączenia

ale nie wiem co ma neo do tego

ja się podpinam po prostu pod analogową linię telefoniczną i za przeproszeniem kupa

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

0202122 błąd połączenia

A POTS masz aktywny? Nie masz zawieszonej linii?
pablus

0202122 błąd połączenia

linii nie mam zawieszonej bo mam jeszcze relikt przeszłości w postaci telefonu stacjonarnego.

Ale sprawdzałem to w kilku miejscach i jest tak samo....

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

0202122 błąd połączenia

A masz modem do dial-up?