- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
Mieszkam w 27-415 Kunów ul.Prosta 15/5 Na mojej klatce schodowej jest zainstalowany kabel światłowodowy od ponad 2 lat w odległości 2 metrów od moich drzwi.Czy ktoś z kompetentnych osób z Orange może mi powiedzieć, kiedy będę miał światłowód w domu.
Jestem usługobiorcą w Orange i trzeci raz przedłużyłem umowę o 6 miesięcy.Umowa kończy mi się 14 .01 .2021. Mam trochę czasu, aby zastanowić się nad zmianą firmy która zaoferuje mi korzystniejszą ofertę cenowo i technicznie.Mam Orange Love z kabla telefonicznego.Czekam na konkretną odpowiedz.Józef M.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@jozef4807 Na stronie Orange jest baner który reklamuje usługę światłowodu do testów na 1 m-c. W zakładce "Internet domowy".Wystarczy kliknąć "sprawdź" i dalej poprowadzi. Można też sprawdzić zasięg usługi FTTH podając swój adres na w/w stronie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
Agat13 nie umiesz czytać? Mam światłowód 2 metry od moich drzwi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@jozef4807 Na forum są ludzie którzy mają taką samą sytuację,a nie mogą założyć usługi. Dlaczego? Bo nie są w stanie przejść zgłoszenia na swoim adresie. Wystarczy poczytać...Dlatego polecam najpierw sprawdzić możliwość, a później się zastanawiać kiedy założą. Nie pytam na darmo i bez sensu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
@jozef4807 To jest forum pasjonatów, a nie Biuro Obsługi Abonenta. Tu nikt nie powie "instalacja odbędzie się za 3 dni o 12:00". Możemy doradzić, podpowiedzieć, a nie załatwiać zgłoszenia i wystawiać zlecenia instalacji. Czego się spodziewałeś? Konkretnej informacji kiedy u Ciebie będzie ekipa? To chyba jest bez sensu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
W Ostrowcu Świętokrzyskim w salonie Orange wiedzą o tym światłowodzie. Mówią ,że oni nie podłączają, to inna ekipa itp.Jeszcze raz pytam : "Czy ktoś z kompetentnych osób z Orange może mi powiedzieć, kiedy będę miał światłowód w domu." Agat13 i Piotrekk85 . Czy jesteście z Orange i kompetentni w instalowaniu światłowodów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód
- « Poprzedni
-
- 1