- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam umówiłem się z doradcą klienta na rozmowę ale zapomniałem że akurat w tym czasie mam umówionego lekarza.
Czy dzwoniąc później do BOK mógł bym poprosić o połączenie z konkretnym doradcą czy najlepiej jak odrazu odbiorę i poproszę o kontakt w innych godzinach ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikus97napisał(-a)Tzn konkretny doradca pracuje w godzinach 10-20 umówiliśmy się na kontakt właśnie w godzinach tych wcześniejszych a lekarza mam na 10:30 i zastanawiam się czy później biedzie dała się skontaktować z konkretnym doradcą 😅
Nie piszesz, że umówiona godzina to właśnie 10.30 ... poza tym, tak z mojego doświadczenia, rzadko udaje się wejść do lekarza właśnie o takiej (wskazanej) godzinie... Więc, być może uda Ci się odebrać. Liczyłbym też na to, że jeśli nie odbierzesz przy pierwszej próbie, to doradca zechce spróbować połączyć się z Tobą jeszcze później, niż godziny przedpołudniowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana umówionego terminu kontaktu z BOK
Niestety nie polacza Cie z konkretna osoba, ale bez trudu sprawdza kiedy jest w pracy i poprosza o kontakt w danych godzinach 🙂
ale jesli masz chwile, zeby odebrac, to jasne odbierz. Zawsze to pozniej nie czekasz w kolejce. U lekarza wystarczy 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tzn konkretny doradca pracuje w godzinach 10-20 umówiliśmy się na kontakt właśnie w godzinach tych wcześniejszych a lekarza mam na 10:30 i zastanawiam się czy później biedzie dała się skontaktować z konkretnym doradcą 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikus97 doradca nie dzwoni raz. Jeśli nie odbierzesz to według logiki i zapewne jakiejś procedury zadzwoni jeszcze raz za jakiś czas ( np za 3 godziny)
Dla niego liczy się udany kontakt, tym bardziej sprzedażowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikus97napisał(-a)Tzn konkretny doradca pracuje w godzinach 10-20 umówiliśmy się na kontakt właśnie w godzinach tych wcześniejszych a lekarza mam na 10:30 i zastanawiam się czy później biedzie dała się skontaktować z konkretnym doradcą 😅
Nie piszesz, że umówiona godzina to właśnie 10.30 ... poza tym, tak z mojego doświadczenia, rzadko udaje się wejść do lekarza właśnie o takiej (wskazanej) godzinie... Więc, być może uda Ci się odebrać. Liczyłbym też na to, że jeśli nie odbierzesz przy pierwszej próbie, to doradca zechce spróbować połączyć się z Tobą jeszcze później, niż godziny przedpołudniowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Mikus97
Jak później będziesz chciał zadzwonić do BOK to konkretny doradca może być niedostępny. Najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli odbierzesz telefon i poprosisz doradce aby mógł zadzwonić o innej godzinie ponieważ o tej godzinie np wypadł Ci wyjazd.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Okej dzięki za pomoc 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikus97 jak masz blisko salon, możesz poprosić o przesłanie info do konkretnego pracownika jako o pomoc w nieprzewidzianej sytuacji..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikus97 jak za pierwszym razem nie odbierzesz połączenia, to będzie jeszcze kilka połączeń w późniejszym czasie, nawet następnego dnia. Po prostu czekaj na połączenie. Czasami też nie dzwonią o umówionej godzinie, tylko później. Może zadzwonić po wizycie u lekarza.