- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Porównanie oferty z konkurencją
@Banan9 pingi niższe, ale i tak wysokie i niestabilne. Tak samo prędkość - tu odwrotne; większe, ale i tak za niskie jak na możliwości tego internetu - w dodatku tylko w sieci Orange ;d
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Banan9 nvm, nie powiększałem screena i z daleka nie zauważyłem przecinka między Twoim imieniem a imieniem konsultanta :cattongue: I myślałem, że te drugie imie to nazwisko :catvery-happy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- Spoko, i tak zedytowałem, w imionach jest też moc :catvery-happy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No ale na mój pierwszy rzut oka zabrzmiało to jak: "Cześć, Jan Michał z tej strony", zamiast "Cześć Jan, Michał z tej strony". Jeden przecinek a taka zmiana :catvery-happy:
PS, irytuje mnie już brak tych emotek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Wiesz, po tym jak Hyperion zakończył działalność u mnie w mieście, musiałem przejść na Orange bo nie miałem innego sensownego wyboru. Wtedy światła u mnie jeszcze nie było, więc musiałem wziąć vdsl. Przeżyłem szok. W grach gdzie miałem stabilne 30 ms, nagle mam 70. Do tego skoki pingu, lagi, problemy z youtube. Masakra :catvery-happy:
@-brtk- Mi w ogóle starszy layout NO się bardziej podobał. Kto wpadł na pomysł na takie zmiany?!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I to dostrzega praktycznie każdy klient Orange, który wykorzystuje internet do zastosowań wymagających może nie niskich super - na poziomie 1-2ms, ale stabilnych pingów. Dlatego ludzie którzy mają alternatywę - rezygnują z Orange. I bardzo dobrze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Statystki natomiast potwierdzają, że Orange jest STOSUNKOWO najgorszym dostawcą FTTH (liczba klientów przez gospodarstwa w zasięgu) :catwink:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Patrząc na liczbę klientów tak, ale procentowo wypada to tragicznie. UPC chyba nie jest lokalne? INEA, Netia, Vectra....