Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Porównanie oferty z konkurencją

Anonim
Nie dotyczy

@Banan9 pingi niższe, ale i tak wysokie i niestabilne. Tak samo prędkość - tu odwrotne; większe, ale i tak za niskie jak na możliwości tego internetu - w dodatku tylko w sieci Orange ;d 

-brtk-
Poziom 28, Znawca Przestworzy

@Banan9 nvm, nie powiększałem screena i z daleka nie zauważyłem przecinka między Twoim imieniem a imieniem konsultanta I myślałem, że te drugie imie to nazwisko

Banan9
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

@-brtk-  Spoko, i tak zedytowałem, w imionach jest też moc

-brtk-
Poziom 28, Znawca Przestworzy

No ale na mój pierwszy rzut oka zabrzmiało to jak: "Cześć, Jan Michał z tej strony", zamiast "Cześć Jan, Michał z tej strony". Jeden przecinek a taka zmiana

PS, irytuje mnie już brak tych emotek.

Banan9
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

@Anonim  Wiesz, po tym jak Hyperion zakończył działalność u mnie w mieście, musiałem przejść na Orange bo nie miałem innego sensownego wyboru. Wtedy światła u mnie jeszcze nie było, więc musiałem wziąć vdsl. Przeżyłem szok. W grach gdzie miałem stabilne 30 ms, nagle mam 70. Do tego skoki pingu, lagi, problemy z youtube. Masakra

@-brtk-  Mi w ogóle starszy layout NO się bardziej podobał. Kto wpadł na pomysł na takie zmiany?!

Anonim
Nie dotyczy

I to dostrzega praktycznie każdy klient Orange, który wykorzystuje internet do zastosowań wymagających może nie niskich super - na poziomie 1-2ms, ale stabilnych pingów. Dlatego ludzie którzy mają alternatywę - rezygnują z Orange. I bardzo dobrze. 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Slogany, frazesy, zdania które same sobie zaprzeczają.
Anonim
Nie dotyczy

Statystki natomiast potwierdzają, że Orange jest STOSUNKOWO najgorszym dostawcą FTTH (liczba klientów przez gospodarstwa w zasięgu)  

Highlighted
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Penetracja jest największa wśród ogólnopolskich dostawców. Przegrywa Orange tylko z lokalnymi.
Anonim
Nie dotyczy

Patrząc na liczbę klientów tak, ale procentowo wypada to tragicznie. UPC chyba nie jest lokalne? INEA, Netia, Vectra....