• Nasz Orange
  • /
  • Szukam oferty
  • /
  • Inne
  • /
  • Czy mamy możliwość wpłynięcia na dział obsługi klienta w Orange aby starał się utrzymać klienta?

Czy mamy możliwość wpłynięcia na dział obsługi klienta w Orange aby starał się utrzymać klienta?

ROZWIĄZANE

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 485
  • 1791
  • 13

Czy mamy możliwość wpłynięcia na dział obsługi klienta w Orange aby starał się utrzymać klienta?

@marcin0216 - tak
@agat13 - dziękuję! 
@j131 - porównanie jako user jak najbardziej zasadne i na miejscu - podłączamy dekoder aby mieć obraz na TV, TV się nie zmienił, kabel HDMI również, dekoder tak - obraz lepszy. 
Nie rozumiem Twojej agresji w postach - dzielę się wrażeniami po wymianie dekodera, a Ty masz jakiś bliżej nieokreślony problem z tym, że poprawił się obraz i ktoś jest zadowolony. 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9384
  • 38415
  • 324

Przepraszam jeśli poczułeś się urażony. Nie wiem o jakiej agresji piszesz. Zasadność porównania jest dla mnie dyskusyjna, nie dlatego że ty coś zrobiłeś niewłaściwego, tylko dlatego że dla mnie nic nowego to porównanie nie wnosi, a chciałbym żeby wniosło. Żadnego problemu z Twoimi postami nie mam, ani nie przeszkadza mi fakt że jesteś zadowolony, wręcz przeciwnie, podzielam Twój entuzjazm.