- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
problem z telefonem stacjonarnym
Jak zgłosić awarię numeru stacjonarnego, gdy nie jest on powiązany z kontem online i nie chcę abvy był powiązany ? OInline nie da się tego zrobić, bo z mojego konta wyskakuje komunikat, że jest to niemożliwe, dodzwonić się nie da, a czat online dziś nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz założyć osobne konto dla numeru stacjonarnego, nie musisz wiązać go ze swoim kontem np. komórkowym. Po zlogowaniu na to konto formularz uszkodzenia będzie dostępny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@teken Polecam kontakt z BOK przez smartfon, jeżeli masz taki, a na nim aplikację Mój Orange, przełączą Cię do działu obsługującego numery stacjonarne. Połączenie z MO, po zalogwaniu się danymi numeru komórkowego w Orange jest bezpłatne - u dołu masz ikonkę...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 dobrze mówi - ja w taki sposób niedawno składałem reklamację... 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ołączenie jest płatne ... nie dodzwoniłem się, a naliczyło 60 gr 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
teken napisał(-a):ołączenie jest płatne ... nie dodzwoniłem się, a naliczyło 60 gr 😄
@tekenJak może tobie naliczać opłate za połączenie https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-M%C3%B3j-Orange/Bezp%C5%82atne-po%C5%82%C4%85czenie-z-doradc%C...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@teken jeśli spełniasz dwa warunki : 1. numer komórkowy w Orange, 2. połączenie przez Mój Orange po pełnym zalogowaniu się danymi konta numeru komórkowego - jak sądzę takie jakimi logujesz się tu na Nasz Orange - połączenie jest darmowe. Po trzecie w takiej sytuacji zestawienie połączenia z doradcą ma skróconą ścieżkę, nie trzeba przechodzić przez wybieranie propozycji z tzw. menu.