- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Witam,
w związku ze zbliżającym się końcem współpracy orange i mbanku chcę zamknąć soje konto orange finanse. Czy żeby to zrobić muszę iść do salonu orange, mbanku, czy jest jakiś inny sposób?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Nie musisz nigdzie iść. Konto można zamknąć składając wniosek w systemie transakcyjnym. Po zalogowaniu kliknij na wybrany rachunek aby przejść do jego szczegółów. W ostatnim wierszu będziesz miał link do złożenia odpowiedniej dyspozycji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Z tego co widzę w aplikacji mobilnej nie ma takie możliwości. Czy rezygnacja jest możliwa tylko przez stronę internetową?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Tak. W poprzedniej odpowiedzi pisałem o stronie internetowej. W aplikacji mobilnej nie ma możliwości złożenia wniosku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
I tu mam problem, bo nie mogę się zalogować przez stronę internetową. Nigdy tego nie aktywowałem, a teraz gdy próbuję dodać dostęp do banku to otrzymuję informację, że usługa jest niedostępna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Jeśli nie wykorzystałeś "pakietu aktywacyjnego", nie przeszedłeś procedury aktywacyjnej w określonym czasie, to konto nie zostało założone. Ale upewnić możesz się na infolinii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Finanse
Dzięki za odpowiedzi. Na infolinii udało się wszystko zamknąć.