Nie można wyświetlić tego widżeta.

Nieodebrane połączenie z dziwnego numeru: 957 XXX XXX

ROZWIĄZANE

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6581
  • 16607
  • 89

@ketrasaArtur  to nr Marketingowy  kiedyś dzwonił do mnie chyba w listopadzie  i twierdził ze wygrałem ekspres do kawy tylko mam przyjść na spotkanie pokazu  ale jak dowiedziała się kobieta że ja z Elbląga to przeprosiła że pomyłka  itp

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20082
  • 58058
  • 787

@Anonim tak, miałem połączenie z tego numeru na komórkę.

@byczyn_86 chyba masz rację. Pogrzebałem jeszcze w necie i znalazłem:

https://www.sw.gov.pl/strona/opis-zaklad-karny-gorzow-wielkopolski

Tylko ode mnie do Gorzowa Wielkopolskiego to jest jakieś 600 km. Drugi koniec Polski. Nawet nikogo tam z rodziny nie mam, ani znajomych Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy

Ja wszystkie numery spoza listy na prywatnym numerze filtruję i zero spamu @ketrasaArtur  😉

Jak ktoś lubi odbierać połączenia czy odzwaniać to spok, jest wysyp numerów z reklamami czy propozycjami telekomunikacyjnymi.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

@Citi2017napisał(-a)

@ketrasaArtur  to nr Marketingowy  kiedyś dzwonił do mnie chyba w listopadzie  i twierdził ze wygrałem ekspres do kawy tylko mam przyjść na spotkanie pokazu  ale jak dowiedziała się kobieta że ja z Elbląga to przeprosiła że pomyłka  itp

Ino po coś mówił tej pani od pokazów żeś jest z Elbląga ?

Anonim

Nie dotyczy

@wscieklaewka  znam takich to wszystkie dane podają (Imię/Nazwisko/Adres) i nie jest to mała ilość osób, nabierają się na wyszkoloną gadkę, nastały czasy bardzo trudne dla mniej korzystających z netu ludzi, telewizja niestety ignoruje ten temat.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6581
  • 16607
  • 89

@wscieklaewka  bo mi marudziła by przyszedł na spotkanie na drugi koniec polski -.-

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20082
  • 58058
  • 787

Kiedyś zadzwoniła do mnie pani z promocja jakiegoś nowego produktu. Dziesięć pierwszych osób wygrywa, do których się dodzwoni. Odpowiedziałem, że dzwoni do mnie już na 11 numer Emotikon: Bardzo szczęśliwy więc pewnie mają więcej niż 10 nagród. Niestety nie chciała dalej rozmawiać i się rozłączył Emotikon: sfrustrowany A tak bardzo mi zależało na gwarantowanej poduszeczce terapeutycznej Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

@ketrasaArtur  teraz jest wysyp takich numerów, blokuje się to i tyle, chyba że chcesz o każdym spamerskim numerze pisać, będzie lektura do Grudnia 😎