- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieodebrane połączenie z dziwnego numeru: 957 XXX XXX
@ketrasaArtur to nr Marketingowy kiedyś dzwonił do mnie chyba w listopadzie i twierdził ze wygrałem ekspres do kawy tylko mam przyjść na spotkanie pokazu ale jak dowiedziała się kobieta że ja z Elbląga to przeprosiła że pomyłka itp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tak, miałem połączenie z tego numeru na komórkę.
@byczyn_86 chyba masz rację. Pogrzebałem jeszcze w necie i znalazłem:
https://www.sw.gov.pl/strona/opis-zaklad-karny-gorzow-wielkopolski
Tylko ode mnie do Gorzowa Wielkopolskiego to jest jakieś 600 km. Drugi koniec Polski. Nawet nikogo tam z rodziny nie mam, ani znajomych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja wszystkie numery spoza listy na prywatnym numerze filtruję i zero spamu @ketrasaArtur 😉
Jak ktoś lubi odbierać połączenia czy odzwaniać to spok, jest wysyp numerów z reklamami czy propozycjami telekomunikacyjnymi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017napisał(-a)@ketrasaArtur to nr Marketingowy kiedyś dzwonił do mnie chyba w listopadzie i twierdził ze wygrałem ekspres do kawy tylko mam przyjść na spotkanie pokazu ale jak dowiedziała się kobieta że ja z Elbląga to przeprosiła że pomyłka itp
Ino po coś mówił tej pani od pokazów żeś jest z Elbląga ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka znam takich to wszystkie dane podają (Imię/Nazwisko/Adres) i nie jest to mała ilość osób, nabierają się na wyszkoloną gadkę, nastały czasy bardzo trudne dla mniej korzystających z netu ludzi, telewizja niestety ignoruje ten temat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka bo mi marudziła by przyszedł na spotkanie na drugi koniec polski -.-
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedyś zadzwoniła do mnie pani z promocja jakiegoś nowego produktu. Dziesięć pierwszych osób wygrywa, do których się dodzwoni. Odpowiedziałem, że dzwoni do mnie już na 11 numer więc pewnie mają więcej niż 10 nagród. Niestety nie chciała dalej rozmawiać i się rozłączył A tak bardzo mi zależało na gwarantowanej poduszeczce terapeutycznej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur teraz jest wysyp takich numerów, blokuje się to i tyle, chyba że chcesz o każdym spamerskim numerze pisać, będzie lektura do Grudnia 😎
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »