- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa szybki
► Temat został przeniesiony z kategorii Abonament (etykieta: telefon) - Moderator Wiktor ◄
Witam mam pytanie odnosnie szybki dzis wracajac z pracy w autobusie zostalem przypadkowo popchniety i tel mi upad nstepstwem tego jest pajaczek na ekranie tel ... Telefon mam ubezpieczony (Orange Smart Care) i czy w ramach tych 8zl miesiecznie ktore place mozna liczyc na wymiane szybki ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa szybki
Więcej info na https://www.orangesmartcare.pl/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa szybki
Ubezpieczenie w Digital Care czyli Smart Care jest beznadziejne, to jest jakaś masakra. Miałem uszkodzoną lekko w prawym górnym rogu szybkę w telefonie Samsung S 7 Edge. Zgłosiłem tą sytuację, zostałem poinformowany, że jeśli mam takie ubezpieczenie to bez problemu w ramach gwarancji wymienią mi szybę. Po telefon przyjechał ich kurier i zabrał do serwisu. Po 7 dniach sam zadzwoniłem, ponieważ nikt się ze mną nie kontaktował co się dzieje z moim telefonem. Wówczas zostałem poinformowany, że musi być koniecznie wymieniona również bateria, ponieważ producent Samsung zaleca wymianę baterii w przybadku gdy jest uszkodzona szyba. Poinformowano mnie, że wymiana baterii kosztuje 463,00 PLN. Gdy to usłyszałem bardzo się zdenerwowałem, jak można tak wyłudzać pieniądze i naciągać klienta na takie koszty. Skoro telefon jest ubezpieczony i na gwarancji. Nawet nie minął rok od zakupu tego telefonu, a gwarancję mam na 2 lata. Co to za firma !!!! Jestem zbulwersowany takim traktowaniem klienta i wyciąganiem od niego pieniędzy. Przecież ja nie zgłaszałem usterki baterii tylko usterkę szyby. Ludzie nie warto płacić za to ubezpieczenie Smart Care!!!! Nie ma sensu skoro i tak obarczają klienta tak wysokimi kosztami. Oczywiście zrezygnowałem z tej naprawy. Nie będę korzystał już z tego ubezpieczenia bo jest doniczego. Jak można tak robić. Nie korzystajcie z ubezpieczenia SMART CARE bo nie warto !
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa szybki
Witam
Również chciałem przesytrzec przed ubezpieczycielem Digtal Care .
Od momentu odebrania telefonu przez kuriera przysłanego przez Digital Care do dzisiaj minęło 47 dni.
Nikt z obsługi chce odpowiedziec kiedy będzie zwrócony naprawiony telefon.
Po zaakceptowaniu telefonu do naprawy firma zażyczyła sobie dodatkowej opłaty za wymianę głosnika i obudowy, chodź te nie były uszkodzone co zostało potwierdzone w autoryzowanym serwisie.
Przestrzegam wszystkich przed wykupywaniem ubezpieczenia w firmie Digital Care.
Może warto aby wszystkie pokrzywdzone osoby zainteresowały sie jakąs zbiorową skargą lub pozwem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa szybki
Powtórzę to, co już napisałem w innym temacie – wielkie dzięki za przekazane zastrzeżenia! Będziemy się temu przyglądać pod kątem obsługi zgłoszeń w ramach ubezpieczenia, tak by wyciągnąć wnioski na przyszłość .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa szybki
[Edycja2: większość wpisów oraz zdań została przeniesiona do tego tematu. Więcej szczegółów w tymże - Moderator Wiktor]
Raczej się pospieszcie z tym obserwowaniem. Internet huczy o Orange i ochronie ubezpieczeniowej wyświetlacza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa szybki
Odradzam, odradzam, szkoda pieniędzy płaciłem i nic z tego nie mam i telefon muszę naprawiać za własne pieniądze taki efekt, dwa razy została moja reklamacja poddaje się
Nigdy więcej nie ubezpieczę żadnego telefonu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Naprawa szybki
► We wpisie ukryto dane pozwalające na identyfikację użytkownika - Moderator Wiktor ◄
To sie teraz przyjrzyj krok po kroku bo kurier w drodze. Maciek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1