- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komentarze do artykułów o Nawigacji Orange
► W nawiązaniu do tej informacji - Moderator Wiktor ◄
Niniejszy temat to miejsce, w którym można dodawać uwagi do artykułów o Nawigacji Orange w wersji Standard oraz Basic i Premium.
Zapraszam do dyskusji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Fragment poniższej wypowiedzi został poprawiony tak, by zawarty w nim kontekst korelował z niniejszym tematem ◄
tak, w ofercie na kartę i MIX możesz skorzystać z nawigacji w wersji Standard. Jeśli chcesz się o niej dowiedzieć więcej, to tutaj masz artykuł o wersji Standard.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Dyskusja (1, 2, 3) dotyczyła wersji Premium ◄
► Poniżej ↓ dodano fragment historycznego zapisu (teraz już nieistniejącego) w formie cytatu - tak by znany był kontekst wypowiedzi ◄
Zdanie jakie niegdyś zawarte było w tym artykule:Pokaż szczegółyW okresie od 22.07 do 3.08 możesz bezpłatnie włączyć i korzystać z Nawigacji Orange. Transmisja danych w ramach usługi jest bezpłatna na terenie Polski. (...) Po 3.08 usługa wyłączy się automatycznie.
No właśnie szukałem informacji o tym jak wygląda dezaktywacja usługi w promocji na ŚDM. Super!
A swoją drogą 'Nawigacja Orange' wymiata
Jedna z lepszych na rynku!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie, róznież korzystałem z promocji na ŚDM, nawigacja super, prowadzi znakomicie, omija korki. Polecam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Wypowiedź dot. wersji Standard ◄
NAwigacja Orange jest OKI, ostatnio przekonałem się do niej i chyba będę z niej korzystał znacznie częściej. DO tej pory korzystałem z HERE Drive, też super prowadzą ów mapy, polecam jako darmową alternatywę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A może któryś z abonamentów ma w "pakiecie", czyli bez dodatkowych opłat, tę nawigację?